Fiat Abarth 695 Tributo Ferrari – malý, ale výkonný

Představujeme Vám výsledek spolupráce automobilek Fiat a Ferrari - Fiat Abarth 695 Tributo Ferrari. Luxusně propracované vozítko s velmi slušným výkonem, se na našich cestách rozhodně neztratí.

Fiat Abarth 695 Tributo Ferrari  při své vizualizaci

Představujeme Vám Fiat Abarth 695 Tributo Ferrari

Již na první pohled je zřejmé, že se spolupráce automobilek zvučných jmen opravdu vyplatila. Z nového Fiatu 695 Abarth Tributo Ferrari číší klasický design novodobého Fiatu 500 a typický červený lak vozů Ferrari (tzv. Scuderia Red).

Vůz je postaven na 17-ti palcových litých kolech v barvě Racing Grey (jejich design byl inspirován vozy Ferrari).. Zajímavé jsou u nového Fiatu také xenovové světlomety od značky Magnetti Marelli, což se běžně u takových vozů nevidí.

Nesmíme zapomenout na čtveřici koncovek výfuku či výrazný difuzor, který dává novému Fiatu charakteristickou tvář.Podvozek dostal tvrdší pružiny a brzdy od renomované firmy Brembo.

V interiéru nalezneme dokonale propracovaná kožená sportovní sedadla Abarth Corsa od Sabeltu, které se postarají o naše pohodlí.Pro zajímavost: Kostra sedadel je vyrobena z karbonu, stejně tak jako podvozek vozu.

Fiat Abarth 695 Tributo Ferrari - jízdní vlastnosti

Pod kapotou tento krasavec ukrývá čtyřválcový motor s turbodmychadlem Garrett o výkonu 132 kW (180 koní) v 5750 min-1. Točivý moment vrcholí hodnotou 230 Nm ve 3300 min-1.Výkon je na kola ppřenášen díky automatické pětistupňové převodovce. Zrychlení z 0 na 100 km/hod. zvládne nový Fiat během necelých 7 vteřin. Nejvyšší rychlost činí 225 km/hod.

Půjde o limitovanou edici? A co cena?!

Prodejní cena nového Fiatu 695 Abarth Tributo Ferrari zatím nebyla zveřejněna. Je pravděpodobné, že se bude jednat o limitovanou edici.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Není fotbal jako fotbal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies