Fenomén zvaný hooligans

Fotbaloví hooligans jsou fenoménem poslední doby a snad každý z nás už o nich slyšel. Podívejme se spolu hlouběji do historie vzniku tohoto fenoménu. Následující článek vám prozradí mnohem víc.
Fotografie hooligans během zápasu

Fotbal jako životní styl

Fotbal se v průběhu svého vývoje nestal pouze oblíbeným sportem, ale také životním stylem spousty lidí. Z neškodného fandění na zápasech se však vyvinulo také fanatické fandění, které může být velmi nebezpečné. Představiteli takového chování jsou právě hooligans, o kterých si v dnešním článku povíme více.

Kamarádství a láska k fotbalu

Hooligans po celém světě spojuje jedno, a to je kamarádství a láska k určitým fotbalovým klubům. Pomyslné kamarádství však není tak silným poutem, jak se zdá. Hooligans se totiž nebrání nejen ničit cizí majetek ve velkém stylu, ale také ubírat se k brutálnímu násilí na cizích lidech. Jako by jim to všechno bylo jedno a jejich jediný cíl je prosazovat otřesnými způsoby oblíbený fotbalový klub.

Hooligans ve filmu

O hooligans bylo natočeno už několik filmů, přičemž jeden z nejnovějších zachycuje dokonce atmosféru, která dokonce nahání strach. Zachycuje brutální chování fanatických fotbalových fanoušků, které vede až k naprosté zvrhlosti a pohrdání lidským životem.

Nedá se s tím nic dělat

Hooligans po celém světě na fotbalových zápasech stále znovu a znovu ukazují své vandalské chování a policie se s každým nastávajícím utkáním hrozí, aby vše proběhlo v pořádku. Bohužel, s podobným chováním se není příliš nic dělat, a tak nezbývá, než doufat, že řádění neukázněných fotbalových fandů alespoň nebude ohrožovat životy ostatních.

 

X Factor hýbe světem

Daniel Landa - Československo 2008 Tour

Simpsonovi - fenomén, který hýbe světem

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Sexy Nicole Scherzinger v 'Men in Black 3'
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies