Extrémní zkrášlování jako novodobý hit

Obří piercingy, rozříznutý jazyk, podkožní implantáty. Techniky zkrášlování jsou čím dál tím extrémnější. Pro krásu se trpí!

Fotografie zobrazující rozdvojený pánský jazyk

Extrémní tetování

Být tetovaný dnes není žádné terno. Lidé, kteří se chtějí svým vzhledem odlišovat od ostatních, proto musí sáhnout po daleko radikálnějších prostředcích. Stále více proto narůstá počet jedinců, kteří si postupně nechávají potetovat i polovinu těla, ne-li rovnou celé. Roste také poptávka po tetování neobvyklých míst, jako je například obličej.

Extrémní piercing 

Totéž se týká piercingu. Lidé už si nepropíchávají jen nosy, obočí nebo pupíky. Na řadu přichází i ruce, nohy, záda, v podstatě všechny ostatní části těla. Rekordmankou v tomto oboru je se svými 4 tisíci piercingy Elaine Davidsonová. Kovoví kamarádi její tělesnou váhu zvyšují o celé tři kilogramy.

Skarifikace – tetování jizvením

O této extremitě jsme již psali (viz článek ZDE). Jedná se o vyřezávání kůže do různých symbolů či obrázků. Tetování vám prostě do kůže vyřežou. Jiným způsobem skarifikace je branding – vypálení značky či symbolu kusem rozžhaveného kovu.

Extrémní tělesné modifikace

Pro silnější nátury je zde tzv. tělesná modifikace. Jedná se o vpravování různých podkožních implantátů, takže vám na hlavě mohou vyrůst rohy nebo můžete mít páteř jako dikobraz. Sen lidí, kteří si přejí vypadat jako určité zvíře, je tak najednou splnitelný. Implantáty lze doplnit o celoplošné tetování a zvíře je na světě – jedním z takových šílenců je kočičí muž Denis Avner. Kromě tygřího tetování si nechal upilovat zuby a uši, naříznutý a zvednutý je po vzoru kočkovité šelmy i jeho horní ret, lícní kosti jsou zvýrazněny implantáty. Kočka jak vyšitá. Bohnicím zdar.

Hadí jazyk

Piercing v jazyku? To nic není. Moderní je rozříznutí jazyka v jeho středu. Po zákroku se jazyk stočí a zpevní tak, aby nekrvácel a znovu nesrostl. Zvláštní je, že každou částí rozdvojeného jazyka pak budete moci hýbat zvlášť – líbit by se to mohlo vaší partnerce..

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Courteney Cox opět ve filmu Vřískot
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies