Extra odolný Panasonic Toughbook

Notebooky Panasonic Toughbook jsou ideálním řešením pro náročné zákazníky. Vynikají nejen svým vzhledem, velikostí, váhou, ale také výkonem a flexibilitou! Více informací se dozvíte zde!
Fotografie Panasonic Toughbook

Notebook vhodný pro extrémní podmínky

Panasonic Toughbook se skvěle hodí pro práci v extrémních venkovních i kancelářských podmínkách. Otřesy, nárazy (vydrží pád až z 90-ti centimetrů), chlad, horko, prach, vlhkost…. to vše Toughbook vydrží. Výhodou je také dlouhá doba provozu na baterie. Díky zvláštním ochranným prvkům jsou rizika ztráty dat a doby provozních výpadků redukována téměř na nulu.

Flexibilita Toughbooku

U všech verzí Toughbooku je možnost přidat do výbavy čip Gobi od Qualcommu, umožňující připojit se do vybraných mobilních sítí po celém světě přes EVDO nebo HSPA. Díky své velikosti a také vlastnostem můžete vzít tedy Panasonic Toughbook téměř všude.

Skvělý design a praktická velikost

Nač si kupovat zbytečně velký a těžký notebook s domněním, že bude výkonnější? Řešením může být právě Panasonic Toughbook, který vyniká nejen svým vzhledem, malou velikostí i váhou, ale také výkonem a flexibilitou!

Široká škála typů

Modelové spektrum je rozděleno do tří základních kategorií robustnosti: Full Ruggedized, Semi Ruggedized a Business Ruggedized. Panasonic Toughbook můžete zakoupit v mnoha verzích, běžně dostupné jsou typy 18, 27, 29, 50, 51, Y2, Y4 a také W4. Nově jsou také k dostání typy F8, W8 a T8, které poskytuji svému uživateli nadstandardní služby.

Zajímá vás cena?

Cena je závislá na vámi vybraném typu, pohybuje se v rozmezí od 20 000 až do 50 000 Kč (nejdražším modelem je Panasonic Toughbook CF-U1, jehož cena dosahuje vrchní hranice).

Z lákavé nabídky rubriky PC a hry:

Stronghold Crusader - víte, jak na něj?

PC hry – na co se můžeme letos těšit?

Seznamte se s nejvýkonnějšími počítači světa

Tipy na nejlepší PC hry tohoto roku - vhodný dárek pro počítačové maniaky

Klávesnice ze silikonu - nový trend?

Počítačové hry – nejste závislí?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Driftováni aneb k cíli zásadně šejdrem
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies