Exkluzivní rozhovor s Annou K

Magazín Samuraj.cz Vám přináší exkluzivní rozhovor s oblíbenou zpěvačkou a skladatelkou Annou K. Zajímá Vás, jaký má vztah ke sportu? Vystupuje raději v halách a nebo na festivalech? Co považuje za největší úspěch v profesním životě? Odpovědi na otázky se dozvíte v dnešním článku.

Zpěvačka Anna K zachycena na fotografii při svém pěveckém vystoupení

Anna K - úspěšná zpěvačka a skladatelka

Anna K (vlastním jménem Lucianna Krejcarová) je oblíbená zpěvačka a také skladatelka. Do podvědomí českého publika se uvedla již v osmi letech. rolí Pacholete ve hře Kytice. Anna K také závodně lyžovala za lyžařský oddíl TJ Slovan Špindlerův Mlýn.Své první album Já nezapomínám vydala v roce 1993. Následovala alba Amulet (1995), Nebe (1999), Stačí, když se díváš (2001), Musím tě svést (2002), Noc na zemi - limitovaná edice (2004), Noc na zemi (2005), Večernice (2006) a Best of 93-07 (2007).

Jaký je Váš nejoblíbenější sport a naopak, který sport Vám vubec nepřilnul k srdci?

Anna K: „Pro mě nejoblíbenějším sportem je lyžování na sjezdovkách, protože pocházím z hor, přesněji ze Špindlerova mlýna. Jako malá jsem neměla moc ráda běžky, ale loni mě kamarádi přemluvili na běžky a začalo mě to bavit. Takže si možná na příští sezónu nějaké pořídím."

„Nejméně oblíbeným sportem jsou šachy, protože jsou na mě moc pomalé. Zkrátka, mám ráda akci."

Jaké plány máte v nejbližší době? Plánujete vydat nové CD? Pokud ano, můžete nám o něm něco prozradit?

Anna K: „ Nic prozatím netočím, ale pomalu se na to připravuji. Předloni jsem vydala Best of album. Před třemi roky jsem vydala prozatím poslední řádovou desku Večernice. Pokud by nová deska vyšla například začátkem příštího roku, tak už to bude docela dlouhá doba. Teď spíše jezdíme po festivalech a různých letních akcích. Myslím si, že si moji fanoušci zaslouží něco nového.Už se na vydání nového alba těším."

Co považujete za největší úspěch v profesním životě?

Anna K: „Pro mě největším úspěchem v profesním životě je úsměv a reakce fanoušků, kteří chodí na naše koncerty. Paralelně vedlo toho je ještě také velký úspěch, že mám vedle sebe lidi, se kterými už léta pracuji a kteří se vůbec nezměnili. Jsme neustále spolu a drží při mně."

Vystupujete raději v halách a nebo na festivalech?

Anna K: „Já vystupuji ráda úplně všude. Mám ráda malé kluby, velké scény na obrovských festivalech, kde je dobrá aparatura. Všechno má něco do sebe. Své koncerty mám ovšem nejraději v lehce komornějším prostředí. V malých klubech hrát moc nemohu, protože by se tam všichni fanoušci nevešli. Mám ráda blízkost a kontakt s publikem, kdy se lidem můžu dívat do očí."

Jak byste jedním slovem charakterizovala muže?

Anna K: (smích) „Muži."

Redakce magazínu Samuraj.cz děkuje Anně K za příjemný rozhovor. Přejeme Vám mnoho úspěchů v profesním i osobním životě.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Fenomén Nightwork
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies