Ex - Holka Klára Kolomazníková

Talent roku 1999, poté členka skupiny Holki – Klára Kolomazníková se rozhodla podráždit pánské publikum sexy fotkami. Uspěje? Určitě, Klára je jedna z mála holek v našem světě celebrit, která se může pochlubit bujným poprsím a vůbec, není to žádná anorektická modelka. Je to prostě holka krev a mlíko a to vás pánové bere, nebo ne?

Fotografie blonďaté ženy s červeným pozadím

Klára se rozhodla nafotit hanbaté fotky pro bulvár. Nějakou tu ochutnávku odhalené sexy zpěvačky najdete v naší fotogalerce. Člověk by to do spořádané blondýny neřekl. Klára zapózovala před objektivem oblečená, neoblečená. Za fotky sklidila kritiku Agáty Hanychové, která prohlásila, že je Klára obtloustlá paní s dlouhými černými nehty a ukazuje bradavku. Agáta prý proti tlustým lidem nic nemá, ale svlékat se s třiceti kily navíc je šílené. Co na no říkáte vy?

Zamlouvá se vám Klára? Smůla, po rychlém rozvodu klofla mladého fotbalistu Václava Nováka. Snad jí tentokrát bude přást štěstí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Courteney Cox opět ve filmu Vřískot
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies