Eva Longoria – všehoschopná žena v domácnosti

Už jste někdy podezřívali své rodiče, že jste adoptovaní? Eva Longoria měla důvod. Jediná ze čtyřech dcer má černé vlasy, oči i pleť narozdíl od ostatní blondýnek s modrýma očima. Již brzy se nám představí i v hollywoodském trháku Sentinel.

Americká herečka Eva Longoria na své propagační fotografii

Eva Longoria – životopis - mexičanky vládnou!

Narozena 15. března 1975 v Texasu, americká filmová a hlavně seriálová herečka. V posledních letech uznávaná modelka, která se objevuje jak v reklamních kampaních různých společností, tak v mnoha mužských magazínech. 

Eva Longoria - životopis - dětství

Její rodiče jsou američané mexického původu. Katolíci. Je nejmladší ze čtyřech dětí, samých dívek. Jako jediná z nich má tmavou barvu kůže, tmavé oči i vlasy. Všechny její sestry jsou blondýnky s modrýma očima a světlou pletí. Eva dlouho podezřívala rodiče, že ji pouze adoptovali, právě kvůli tomuto rozdílu. Vždy byla také považována za nejošklivější z nich.

Eva Longoria - životopis - kariéra a seriály

Její první televizní role přišla, když hostovala v několika dílech známého seriálu Beverly Hills 90210. To byly ovšem jenom první krůčky, které vedly ke dveřím zvaným Mladí a neklidní, kde se Eva usídlila na dva roky. V roce 2003 přeběhla k detektivnímu seriálu Dragnet. Toto angažmá nemělo dlouhého trvání a Longoria hledala něco, co by jí opravdu vyneslo na vrchol. Lanovou dráhou se v jejím případě stala role všehoschopné ženy v domácnosti (ovšem je třeba si uvědomit, že měla spoustu kuchyňských pomocníků, kteří jí ušetřili spoustu práce...).

 

Eva Longoria a seriál Desperade housewives

Ve volném překladu by se totiž dal název přeložit právě jako Všehoschopné ženy v domácnosti. Jak sama říká: „Už ve chvíli, kdy jsem si přečetla scénář, věděla jsem, že tohle budě něco speciálního. Tvůrce show se mě zeptal, co si myslím o rukopisu jako celku. Odpověděla jsem, že nemám ponětí, protože jsem přece četla jen moji část. Zasmál se a řekl mi, že mě bere. Moje odpověď mu přesně seděla ženu, která měla hrát Gabriellu.” Tuto roli opravdu získala a zatímco první rok byl její plat za díl pouhých 30 000 dolarů, druhá, ještě úspěšnější série jí vynesla částku více než osmkrát vyšší.

 

 

Eva Longoria a filmy

Zahrála si v několika snímcích, které velmi rychle skončily v propadlišti dějin. Šlo o samé propadáky. První role, která snad bude stát za zmínku, přijde letos v zimě či příští rok na jaře a to ve snímku Sentinel. Jejími kolegy se staly takové hvězdy jako Michael Douglas a Kiefer Sutherland, takže uvidíme, jestli si Eva konečně polepšila. Vzhledem k tomu, že její otec je vášnivý lovec a svou dceru k tomuto koníčku vždy vedl, Longoria si údajně na střelnici vedla lépe než oba výše zmínění.

 

 

Eva Longoria – pózovat nahá? Ne-e.

Longoria patří k modelkám, které propůjčily svou tvář reklamní kampani kosmetické společnosti L´Oreal. Jednou z jejich hereckých kolegyň u stejné značky je například Scarlett Johansson či u ní kdysi působila Milla Jovovich.

 

 

Eva Longoria – triviality a drby

 

  • dva roky byla vdaná za herce Tylera Christophera, v současné době chodí s basketbalistou Tony Parkerem a v roce 2007 to vypadá na další svatbu…
  • podle rozhovoru pro časopis Rolling Stone má Eva slabost pro vibrátory; od té doby od svých fanoušků jiný darek nedostává
  • má titul bakaláře v oboru Kineziologie (studium mechaniky pohybu těles)
  • je velmi dobrá střelkyně

Eva Longoria – citáty

  • Nesouhlasím se všemi těmi hranicemi, které si kolem všeho dáváme. Ženy neustále shazují muže pro různé hlouposti – moc mladý, moc starý, špatný účes. Dejte chlapovi šanci a třeba vás překvapí. Já byla rozhodně se svým výběrem vždy spokojena a vždy mě dokázali příjemně překvapit. A že jsem vždycky měla možnost výběru.
  • Jsem jedna z těch, které zkrásněly až věkem. Můj úspěch přišel až kolem mých třiceti let, ale jsem spokojená, že to takhle dopadlo, protože když nemáte všechno okamžitě, více si toho budete vážit.
  • Na světě jsou mnohem krásnější ženy, než jsem jsem já. Hned můžu vyjmenovat deset.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Procesory budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies