Eva Green – nejen Bondova holka

Jeden z režisérů, který s ní točil, označil její krásu až za neslušnou. Měl recht, Eva krásná je. Naštěstí není sobecká a o svou krásu se s diváky dokáže rozdělit, třeba v nahých scénách, za což ji filmoví fanoušci na celém světě milují.

Fotografie ženy, která pózuje na zemi

5. francouzská Bond's girl

blogspot.comBěžný divák ji nejspíš zaregistroval až jako Bond's girl v bondovce Casino Royale. Byla tu opravdovou femme fatale, což ještě podtrhovaly její rudě namalované rty, takže v některých scénách vypadala, jako by zakousla králíka. Ale zahrála to dobře.

Eva ve filmu (někdy i nahá)

lickablecelebs.comJenže kráska z bondovky nebyla její první rolí. Svůj talent a tělo odhalila už roku 2003 ve Snílcích Bernarda Bertolluciho. Dokonce pro tenhle film zkomponovala i několik skladeb na soundtrack, tak je šikovná.

Dále jste ji mohli zmerčit v Království nebeském nebo Arsenu Lupinovi. Pro běžného diváka trochu nepochopitelně odmítla roli ve filmu Briana De Palmy Černá dahlia. Ale její kariéra už jela jako dobře rozjetý vlak. Herečka Eviných kvalit neunikla ani reklamě, zazářila třeba v kampani Emporia Armaniho. A nemůžou chybět žebříčky krásy. V těch se začala pravidelně objevovat, a to na předních místech.

Marlene Joberttumblr.com

Je to v rodině

Za Eviným úspěchem stojí samozřejmě talent a práce. Ale i geny. Eva je totiž dcerou kdysi slavné a pikantně pihaté francouzské herečky Marlene Jobertové. Ta s hraním už sekla a píše knížky pro děti. Ale může být klidná, hereckou štafetu převzala její dcera a ostudu rodině rozhodně nedělá.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Madona Madridu – Penelope Cruz
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies