Eva Aichmajerová - sexy kráska s jižanským vzhledem

Eva Aichmajerová je často dotazována na svou minulost, hlavně co se týče focení erotických aktů. My jsme se jí na nic neptali a ty nejžhavější fotky rovnou vyhledali. A tady jsou…

Česká moderátorka Eva Aichmajerová při svém reklamním focení

Moderátorka a herečka Eva Aichmajerová

Krásná Eva Aichmajerová se už od dětství chtěla stát herečkou. Ve třinácti letech začala jezdit po nejrůznějších soutěžích krásy a už tehdy se mohla pyšnit úspěchy. Poté se přihlásila na konkurs, kde hledali herečku a pohybově nadanou studentku DAMU (což jak sama Eva říká, v té době určitě nebyla). Splňovala ale další kritéria, díky nimž jí nakonec vzali. Konečně tedy mohla uplatnit především svůj jižanský vzhled a pro Evu typickou menší výšku…

Vypadala mladě, byly z toho nejen erotické fotky, ale i videa…

Netrvalo dlouho a kariéra sexy brunety Evy, se začala ubírat do USA. Její hlavní výhodou bylo, že vypadala velmi mladě. Díky skoro až dětské vizáži, která je v zámoří hitem, měla najednou před sebou tuny nabídek na focení lechtivých snímků. Dokonce se objevila v lesbických scénách.

Dostala se na titulní stranu Hustleru, Penthousu nebo Playboye, pro tyto magazíny nafotila několik odvážných fotek. Práce v Americe se však po návratu domů vrátila jako bumerang. V okamžiku, kdy se pustila do moderování či herectví a byla více vidět na obrazovce, se veřejně začali na internetu objevovat její erotické fotky a videa.

Eva Ajchmajerová se však za svou minulost nestydí, jak říká, co bylo, bylo, vrátit se k tomuto řemeslu ale rozhodně nehodlá.

Jak to má Eva Aichmajerová s chlapama?

Již několik měsíců nezadaná Eva to má s chlapama opravdu těžké. Sice je to ku podivu, protože tak krásná a sexy žena, jakou Eva je, by měla mít na každém prstě deset chlapů... Ale ono nic. Nedávno měla sice známost s režisérem Adrianem Stojkovem, ale ta po krátké době a několika neshodách skončila. Přejeme Evě úspěšný "lov".

Další zajímavé informace o sexy celebritách:

Slavné češky a jejich erotické fotky v časopise Playboy

Sexy Kateřina Kristelová - milenci, erotické fotky pro Playboy

Přátelská Courteney Cox

Madonna – sexy i po padesátce

Provokativní kráska Megan Fox

Nejžádanější sexy modelky světa

Hrdinská Ali Larter

Sexy Kelly Brook – nejlepší anglická modelka?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Hudba budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies