Erotické hračky pro muže

Vezmete občas do hry i erotické pomůcky? Nezáleží na tom, zda je použijete o samotě či s partnerkou. Rozhodně vašemu sexuálnímu životu dodají “šťávu”.

Erotické hračky pro muže - i muži mají své dny

 

Erotické pomůcky nejsou vyráběny pouze pro potřeby žen. Některé se používají v páru a jiné jsou navržené pro mužské potřeby. Existuje spousta výrobců, tudíž je z čeho vybírat. Každá společnost bude svůj produkt vyzdvihovat nad všechny ostatní. Může se ale stát, že si pak pořídíte něco, co není tak úplně dle vašich představ či jimi zveřejněného popisu. V dnešním článku se zaměříme na anální pomůcky.

 

Anální pomůcky

 

Někteří ještě pořád věří pověrám, že kvůli análního sexu se uvolní svěrače tak, že nebudete schopni udržet stolici. K něčemu takovému prostě dojít nemůže. Ale hrozí vám vážná poranění svěrače, pokud nedodržíte určitá pravidla. Jestli si chcete od partnerky půjčit vaginální vibrátor, nedělejte to. Raději si investujte do análního vibrátoru, jenž je k tomu tvarově uzpůsoben. Jeho konec je rozšířený z toho důvodu, aby nedopatřením nevklouzl dovnitř, když ještě nebudete připraven.

 

Také to nesmíte nijak přehánět. Jestli se rozhodnete pro několika hodinové dráždění konečníku, dojde k jejímu podráždění či zranění. Nikdy nezapomeňte použít lubrikační gel, to by mělo zmírnit případné podráždění či riziko poranění. V pornofilmech sice vidíte, že jim stačí sliny, ale sliny na to popravdě vůbec nestačí. A především dodržujte zásady hygieny. Po použití hračku očistěte a nikdy je po análním použití nepůjčujte partnerce pro vaginální použití. Při takovém střídání se riziko infekce zvyšuje.

 

4 nejčastější chyby při použití análních pomůcek

 

  1. Zvolíte nevhodný tvar pomůcky. Jestli jste začátečník, co se análního sexu týče, raději si nepořizujte hračky s velkými rozměry. Volte raději užší tvar a postupně, když se vám to zalíbí, zvolte větší velikost.
  2. Nepoužijete lubrikační gel.
  3. Jste netrpěliví. Nemůžete hračku vyzkoušet ihned po zakoupení. Nejdřív se s ní naučte zacházet.
  4. Když se neuvolníte, bude vás to samozřejmě více bolet.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Christina Aguilera ft. Cher aneb Hříšný tanec 3
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies