Erotická inteligence

Erotická inteligence neznamená jen vědět, ale také umět své poznatky uvést do praxe. Eroticky inteligentní jsou především lidé, kteří se zajímají o potřeby partnera. Jak jste na tom vy?
Fotografie muže vyplazující jazyk

Co je erotická inteligence?

Ke slovu inteligence s v poslední době přidávají výrazy jako je emoční nebo erotická. Co si pod těmito pojmy představit? Zatímco emoční inteligence je v podstatě schopnost sebeovládání, vytrvalost a empatie; erotická inteligence zahrnuje schopnost svádění, umění uspokojit partnera a neustálé vzdělávání se v oblasti erotiky a sexu.

Máte talent v sexu?

Někdo má talent na matematiku, někdo na sex. Každý ale víme, že jedna plus jedna jsou dvě a dvě jsou v sexu vždycky více než jeden. Pokud chcete být dobrý milenec, nestačí jen „bušit“ do partnerky až se třesou hrníčky na vaší kuchyňské polici. Musíte znát erotické potřeby své partnerky. Abyste je znal, nesmíte se stydět zeptat. Na zájmu stojí základ celého vašeho erotického umění.

Nepředpokládejte, že pokud se vaší expřítelkyni líbil určitý způsob dráždění ústy, bude se další přítelkyni líbit totéž. Každý jsme originál a každému se zamlouvá něco jiného. Používání stále stejných triků v sexu se může zdát účinné, ve skutečnosti si ale vaše partnerka může myslet něco jiného.

Jak získat erotickou inteligenci

Buďte upřímný a upřímnost také vyžadujte

Nebojte se říci, co se vám líbí a totéž žádejte od své partnerky. Můžete si zahrát hru na splněná přání – partnerka vás například bude laskat jazykem a vy jí pak svážete ruce, zakryjete oči a budete krok za krokem postupovat tak, jak si řekne.

Buďte zvědavý

Neustále se ptejte: „Líbí se ti to?“, „Nebolí tě to?“ Samozřejmě to ale nepřehánějte. Pokud se partnerka stydí, nabádejte ji, ať alespoň naznačuje. Mírné odsunutí může znamenat ne, stisknutí ruky ano.

Vzdělávejte se

Nikdy si nemyslete, že jste dostatečně vzdělaný na to, abyste četl články na téma sex a svádění. Vždy se najdou techniky, které neznáte, neustále se objevují nové a nové poznatky z oblasti sexu. Čerpejte z nich, inspirujte se. Zkoušejte nové věci.

Vzdělávejte se s námi v oblasti sexu

Trénujte svůj penis pomocí čínské medicíny –zažijte lepší sex

Velikost penisu – jste nad nebo pod průměrem?

Nejneuvěřitelnější sexuální rituály

Už jste zkusili bondage?

Vyzdobte si interiér akty

Kuriózní místa pro sex

Sexy těla nažhaví hudba

Jak prodloužit sex

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Christina Aguilera ft. Cher aneb Hříšný tanec 3
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies