Emily Ratajkowski - holka bez zábran

Narodila se v New Yorku, ale v žilách ji koluje krev východní Evropy a Středozemí. V Evropě prožila velkou část svého života a díky bohu za to, protože díky evropským plážím odhodila stud. Tady jsou holky bez vrchního dílu plavek samozřejmostí, děkujeme!!

Nahá modelka při pózování na fotografii

art4logic.blogspot.comSexy brunetka bývala dětskou hvězdou, ale ono se to občas tak stane, že to člověka zavede až do toho nahatého průmyslu. Když jste byl mladší, mohl jste si jí všimnou v seriálu iCarly, kde hrála v několika dílech. Ale to by asi nebylo úplně v pořádku, jde totiž o sitcom pro jedenáctileté holčičky. Pak zkoušela obyčejnou práci fotomodelky, spodní prádlo, plavky a jiná nuda. Ještě si střihla pár filmových roliček, a pak to konečně přišlo. Emily chtěla vydělat konečně pořádné prachy.

Tahle kočka se do toho vrhla a fotí fotky, které vám tady ani nemůžeme prezentovat, ač bychom rádi potěšili vaše smysly. Žádné plavky a dokonce ani miniaturní kalhotky, všechno pěkne naostro!!! Nějakou ochutnávku pro vás máme, tak mrkejte.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.8 Počet: 5 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nespoutaný Sébastien Chabal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies