Elisha Cuthbert

Celým jménem je Elisha Ann Cuthbert. Elisha je velmi pohledná a talentovaná herečka, která se narodila 30. listopadu roku 1982 v Calgary (Alberta, Kanada).

Elisha Cuthbert se proslavila hlavně jako moderátorka

 

Když byla Elisha malá, bála se mimozemšťanů. Navíc byla velmi plachá a nechtěla se před nikým z rodiny převlékat. Což nedává moc smysl, když už v 6 letech začala s kariérou modelky. Čemu se ale Elisha dodnes směje je fakt, že největší úspěch měla konkrétní část jejího těla - a tím byly chodidla.

 

Hereckou kariéru ji pomohl nastartovat naučný pořad s názvem Populární mechanika pro děti (1997). Tento pořad byl vysílán i u nás na programu Česká televize. A v tomto naučném pořadu nezískala jen tak nějakou roli, ale byla to samotná role moderátorky. Této nadané mlaďounké moderátorky si všimla i americká první dáma Hillary Clintonová, která ji nedlouho poté pozvala na návštěvu. A tak si Elisha mohla prohlédnout onen slavný Bílý dům.

 

Pořad byl velice úspěšný a proto pak Elishe chodily další nabídky. Objevila se ve filmu Maximální turbulence, který nebyl příliš úspěšný. Možná si ji pamatujete z jiných filmů - Kouzelný výtah, Komu zůstane dům či Hodina duchů. Opravdový úspěch na Elishu teprve čekal.

 

V roce 2001 získala roli ve filmu Lucky Girl, která ji vynesla cenu Gemini. Režisér filmu (John Fawcett) o ní řekl, že je jedním z mála nejprofesionálnějších herců, se kterými kdy mohl pracovat. Tou největší slávou byl až seriál 24 hodin, ve kterém hrála Kim Bauer. Seriál byl mega úspěšný, protože získal 8 cen Emmy a dokonce i Zlatý glóbus.

 

Elisha si pak zahrála i ve filmech - Mládí v trapu a Láska nebeská. Bohužel to byly spíše malé, bezvýznamné role. Později si zahrála ve filmech Sexbomba od vedle, The Quiet, Dům voskových figurín, Zajetí, He was a Quiet Man, My Sassy Girl, Ny-lon, The Forgotten, Happy Endings a tím jejich výčet zdaleka nekončí.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o svádění
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies