Edita Prášková - nejlepší česká automobilová závodnice

Edita Prášková je dcerou automobilového závodníka Jaroslava Práška. Je první ženou v historii závodů do vrchu v ČR, která závod absolutně vyhrála. Časem možná tuto sexy krásku budeme vídat i na závodech Formule 3000.

Ze života Edity Práškové

Edita Prášková se narodila 10. ledna 1983 v Ledči nad Sázavou. Ve svých 16-ti letech započala cestu po šlépějích svého slavného otce, automobilového závodníka Jaroslava Práška, po kterém zdědila talent a také svou první formuli Delfín. Do formule poprvé usedla v roce 1999, v roce 2000 získala licenci. V současné době dokončuje studium na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity Brno, obor stomatologie.

Mezi její záliby patří čtení, squash, posilování a jízda na kole. Má ráda italskou a středomořskou kuchyni a bílé víno. Má ráda motorky a klasické sportovní vozy.

Nejrychlejší žena Evropy

Edita závodí od roku 2000. Každoročně se účastní Mistrovství ČR a Mistrovství Evropy závodů do vrchu a na okruzích. Závodí s vozem formule Dallara. Mezi její největší úspěchy patří první místo v závodech do vrchu na Orlicku - Prix v roce 2007 (první žena v historii závodů do vrchu v ČR, která vyhrála závod absolutně), první místo na mistrovství České republiky juniorů v roce 2007. V roce 2009 získala Evropský pohár pro nejúspěšnější ženu v závodech do vrchu. Edita si také cení 9. místa na Mistrovství Evropy v Buzetu v roce 2007.

Pro letošní rok tato sexy kráska plánuje nejen úspěšné dokončení studia na vysoké škole, ale také úspěch na mistrovství České republiky a hlavně v závodech evropského šampionátu. V budoucnu by ráda zkusila Formuli 3000 a překonala své dosavadní osobní rekordy.

Tato sexy kráska je v současné době bez chlapa

Pánové, pokud máte o Editu zájem, tak máte šanci. V současné době nemá tato sexy kráska po boku žádného chlapa. Má ráda inteligentní, silné a dominantní muže se smyslem pro humor a akci (nemá ráda nudu a stereotyp). Na vzhledu jí nezáleží, důležité je, aby z potencionálního partnera vyzařovalo sebevědomí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Není fotbal jako fotbal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies