Drivemocion - ukažte ostatním řidičům co si myslíte!

Už vás nebaví pořád na někoho ve vašem autě zvedat prst, když vás naštve svojí nebezpečnou jízdou? Pořiďte si Drivemocion a on tu špinavou práci udělá za vás. Není nic jednoduššího.
Záběr na muže, který se stal obětí násilí při potyčce

Auto/moto – na cestě už vás nic nepřekvapí

Představte si tu situaci... Jedete někam autem, nespěcháte, prostě si jedete to svoje. Ale najednou dojedete starou oprýskanou škodovku, která si to šine padesátkou v obci, ale mimo obec bohužel také. Ještě k tomu je úzká cesta a vy nemáte moc možností na předjetí, a on vám prostě neuhne.

 

Ještě donedávna by vám nezbylo nic jiného, než dotyčného ve vhodnou dobu předjet a prostě se s tím smířit a jet dál, nebo maximálně použít nějaké prstové gesto. Dnes mu však po předjetí můžete vyjádři svůj názor na jeho nesmyslnou jízdu a to právě pomocí systému Drivemocion.

Novinky pro všechny řidiče a řidičky

Drivemocion je elektronický systém, který umožňuje všem řidičům, kteří si ho samozřejmě zakoupí, takzvanou mimoslovní komunikaci. Tato komunikace je zprostředkována pomocí LED Messengeru, který pomocí soustavy vzájemně propojených LEDek, předává různé zprávy přes zadní okno vašeho vozidla všem řidičům, kteří se lepí na zadní nárazník vašeho vozu.

 

Jednotlivé gesta se aktivují tlačítky přes bezdrátové dálkové ovládání, které lze přípevnit v blízkosti řidiče přilepením na přední sklo.

Rychlé reakce na nepříjemné řidiče za pár korun

Tenhle pomocník pro mimoslovní komunikaci z vašeho automobilu se sice může zdát někomu zbytečně drahý a za ty peníze nepotřebný, ale i přesto se pomalu šíří po celém světě. Jeho zakoupení je zcela jednoduchá záležitost. Na internetových obchodech se jeho cena pohybuje někde okolo 1100 korun. Tak co? Je to právě pro vás to pravé?

Čtěte více o těchto automobilech:

Nová Škoda Superb

Volvo XC60 – bezpečnost především

Mitsubishi Eclipse - sportovní vůz

Audi A3 TDI Club sport Quattro

Lamborghini Reventón

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nové hry útočí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies