Dominique Storelli – nová sexy žena

Máme pro vás nový kousek a opravdu stojí za to!!! Dominique Storelli se stala nejvíc sexy ženou na světě. To je slušný titul, protože jej dostala od čtenářů časopisu Maxim. Co na výběr říkáte vy? Podle nás se zdařil.

Fotografie ženy, která pózuje v plavkách na pláži

egotastic.comMladá, krásná a hlavně zatraceně sexy blonďatá kočka. Není divu, že chlapy na celém světě dokázala pobláznit. Její postavička je podle chlapů i žen naprosto ideální.

Dominique touží po kariéře režisérky, tohle povolání bude muset zřejmě nějakou chvilku odsunout na druhou kolej. Než za kamerou se teď bude pohybovat spíš před kamerou a ještě více před objektivem fotografů.

Je sexy, ale taky skromná. Nemá nejmenší potřebu předvádět se v obepínajících hadrech, nejraději má rifle a tričko. Jenže tomu je konec Dominique. Teď budeš muset odhodit i své oblíbené jeany. Možná jí dají aspoň nějaké titěrné jeanové kraťásky. Domonique je na začátku své kariéry fotomodelky a oblečená se asi fotit nebude. Chlapi, máte se na co těšit!!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Mila Kunis dobývá Hollywood
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies