Dominika Mesarošová go-go tanečnice a sexy modelka

Jedna z dalších modelek nebo spíše party girl, kterou proslavily gigantické silikony, chování zlatokopky a zalíbení ve starších partnerech. Bylo ticho po pěšině, možná proto se Dominika rozhodla pro nafocení fotografií. Za ty obrázky by jí každý druhý chlap snesl modré z nebe. Patříte mezi ně i vy?

Česká modelka Dominika Mesarošová na své propagační fotografii

Pokochejte se fotografiemi, které odhalují vypracovaný zadeček, zdůrazňují její silikonové vnady, o krytkách na bradavky raději už pomlčíme. Další fotky budou ještě zajímavější, Dominika se prý chystá svoje poprsí ještě o nějaký ten centimetr zvětšit. Nebude to už příliš?

Celkem daleko to v našem showbyznysu sexy blondýna dotáhla. Přes studentku odborného učiliště s maturitou, kde vystudovala obor kadeřnictví, kariéru go–go tanečnice a milostnou aférkou s Janem Moťovským se z stala úspěšná playmate. Za úspěchem ovšem stojí její prsa, která si Dominika nechala vylepšit v roce 2008.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Google +1 aneb jak se vám líbí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies