Domácí práce - dělíte se o ně se svou partnerkou?

Většina mužů se do domácích prací příliš či vůbec nezapojuje. To s radostí přenechají svým něžnějším polovičkám. To ale vůči ženám není příliš spravedlivé.

Domácí práce - pomáháte své partnerce?

 

Pokud je vaše partnerka v domácnosti čili nechodí do zaměstnání, pak je celkem přípustné, že se zaváže k tomu, že se bude starat o domácnost. Ale pokud chodí do práce, stejně jako vy, pak je pro ni péče o domácnost druhým zaměstnáním.

 

Je to pro ni další práce na plný úvazek, neboť práce v bytě či domě nikdy nekončí. Jen si to představte. Vy přijdete po práci domů a co uděláte? Chcete si pořádně odpočinout. Takže si pustíte svůj oblíbený pořad v televizi nebo si zajdete na pivečko za kamarády a podobně.

 

A co dělá žena? Přijde z práce, převlíkne se z pracovního, možná se něčeho napije a něco málo sní a pak na ni čeká další práce, za kterou ji však nikdo neplatí. Dělá to dobrovolně. Tedy přesněji řečeno nedobrovolně, ale někdo to holt udělat musí, že? Pak se jí ale nemůžete divit, když je z takové hromady práce vyčerpaná a netouží po ničem jiném, než se navečeřet, osprchovat a jít do postele - spát. Sex většinou odkládá na jindy a vás to určitě štve.

 

Existují jisté studie, ve kterých došli k závěru, že když si muži se svými partnerkami “férově” rozdělili domácí povinnosti, dopřávali si sex mnohem častěji. Když tedy své dámě pomůžete, nebude tolik unavená a o to víc energie si schová pro vás. No, když se nad tím zamyslíte, možná to má něco do sebe.

 

Neohlížejte se na lidi v okolí, zkuste to sami od sebe. Někteří si z vás možná budou dělat legraci. Jedná se o ty, co ještě nedospěli nebo nemají zkušenosti s opravdovým vztahem, ve kterém si především vážíte jeden druhého. Budou si o vás myslet, že jste podpantoflák a že vás vaše drahá polovička nějak ovládá.

 

Přeneste se nad tyto hloupé posměšky. Pokud své partnerce chcete pomáhat, protože jste se tak sám rozhodl, pak děláte správnou věc. Nenechte se zviklat ostatními. Partnerka vaši pomoc jistě velmi ocení. Váš vztah to upevní a budete si žít mnohem spokojeněji. Vztah nemá být řízen obecnými pravidly. Udělejte si ho takový, jaký chcete. Vymyslete si vlastní pravidla a ostatní vám budou tiše závidět.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Rugby – sport pro drsňáky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies