Domácí pekárna - čerstvý chleba k snídani

Jestliže to máte daleko do obchodu nebo vám z nějakého důvodu nevyhovuje kupované pečivo, či rádi připravujete jakékoliv jídlo, vyzkoušejte domácí pekárny. Jejich obsluha je jednoduchá a mnohdy se dá s tímto pomocníkem ještě ušetřit.

Fotografie domácí pekárny

Domácí pekárny - nejen pečení

Tyto přístroje mají jednu nespornou výhodu. V podstatě do nich pouze nasypete a nalijetete takové suroviny, které vám chutnají a které se ke konkrétnímu pečivu hodí. Samotná pekárna totiž dokáže po spuštění sama zadělávat, nechá těsto vykynout a pak ho upeče. Mísení těsta probíhá pomocí buď jednoho nebo dvou háků.

Domácí pekárny - doporučení před koupí

Ti, kteří si pekárny vyzkoušeli, doporučují pořádně zvážit její obsah, počet háků zase až tak nerozhoduje, pokud nebudete pohoršeni některými méně obvyklými tvary chleba.

Domácí pekárny musí mít bezpečnostní pojistku

Kupte si jenom takovou pekárnu, která má bezpečnostní pojistku, která zajistí, že se vám pečivo nikdy nepřipálí.
A rovněž není špatný systém, který při odpojení přístroje ze sítě pokračuje v práci tam, kde byl přerušen bez dalšího programování.

Domácí pekárny - hotové pečivo na minutu přesně

Ale to není všechno, čím vás tento domácí pomocník nadchne. Stejně jako si na ráno nastavujete budíka, můžete si podobně načasovat i pekárnu. Přístroj tak začně péct například chvíli předtím, než vstáváte a rohlíčky jsou přesně propečené, když sedáte ke stolu.

Když si k domácí pekárně pořídíte i drtič kuchyňského odpadu, ubyde vám spousta práce! Zbavíte se nežádoucích zbytků, létajícího hmyzu a nepříjemného zápachu. A každé ráno si budete moci déle posedět u kávičky, vynášet odpadky už nebude zapotřebí.

Domácí pekárny - co za to?

Domácí pekárny se dají koupit už od zhruba tisíce korun. Dražší modely, které dovedou samy přisypávat některé ingredience však vyjdou kolem pěti šesti tisíc.

Domácí pekárny šetří peníze při bezlepkové dietě

Kupovat pečivo při této dietě se totiž nevyplatí, máte-li domácí pekárnu. Vyrobíte si své vlastní rychleji a levněji.
 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Není fotbal jako fotbal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies