Dokažte jí lásku netradičně

Přestože třeba máte pocit, že po letech vztahu nejsou důkazy lásky zapotřebí, opak je pravdou. Aby vztah fungoval, je nutné na něm neustále pracovat a poukazovat na to, že vaše láska nevyprchala!

Fotografie mužských rukou držící dárek

Řekněte to jinak

Způsobů, jak partnerce vyznat lásku, je nespočet. Mezi nejčastější patří slovní vyjádření, kterého si ženy váží nejvíce. Pokud ale větu „Miluji tě“ opakujete každý druhý den, začne působit ohraně. Zkuste to říci občas jinak – zdůrazněte to, co na ní máte nejraději! Například: „Miluju, když se směješ“, potěší každou ženu. Měňte také způsob vyjádření – napište své vyznání na papír nebo své vyvolené pošlete zamilovanou smsku.

Sex a jiné něžnosti

I líbání a milování mezi důkazy lásky patří. Pravým jménem lásky je ale zájem. Zajímejte se tedy o to, co dotyčné dělá dobře, případně co by si v sexu přála vyzkoušet. Fantazie i chutě se mění, nepočítejte s tím, že po pár letech vztahu je ptát se na tyto věci zbytečné! A ruku na srdce - plnění (nejen) erotických přání je důkazem, který bychom si přáli zažít i my.

Není dárek jako dárek

Květiny a šperky jsou dalšími láskyplnými pozornostmi. Chcete-li být ale skutečně originální, zaměřte se na to, co má partnerka nejraději a kupte jí danou věc jen tak, pro radost. I takové maličkosti jako je košík jahod nebo kniha oblíbeného autora dokáží přivodit dojem, že jste pozorný, jedinečný, zkrátka „ten pravý“.

Romantická večeře? Uvařte sám!

Romantická večeře je sice krásným a romantickým vyznáním lásky, přece jen jde ale o věc otřepanou. Umíte-li alespoň trochu vařit, ukuchtěte něco dobrého k večeři sám. Potěší ale také, když nějaké jídlo domů objednáte.

Skutečný důkaz? Přineste oběť.

Jeden z nejsilnějších důkazů lásky je obětovat se. Pokud například půjdete se svou milou na koncert kapely, která vám vůbec nic neříká – a to jen proto, že si to sama moc přeje, jasně jí dáváte najevo, že je pro vás na prvním místě její pocit štěstí. Neznamená to samozřejmě, že byste se měli stát její loutkou, ale sebeobětování se čas od času opravdu vyplatí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Polonahá Kim Kardashian v reklamě na Sketchers
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies