DJ Tiesto - nejlepší DJ světa

Tiesto, tak to je jméno, které je známé po celém světě jako nejlepší Dj současnosti. Je to Dj a producent, který sbírá jedno prestižní ocenění za druhým. Byl třikrát po sobě zvolen nejlepším Dj naší planety.

Fotografie zachycující Dj Tiesta

Tijs Verwest, tak to je Dj Tiesto

Skutečné jméno Tiesta je Tijs Verwest. Narodil se 17. ledna 1969 v Holandsku ve městě Breda. Co se týče gramofonů, tak s těmi se seznámil velmi brzy a hrát začal ve svých 14-ti letech. Ovšem cesta ke slávě byla hodně dlouhá.

Úspěchy sklízel hlavně v Norsku

ve druhé polovině osmdesátých let najdeme začátky Tiestovy opravdové kariéry. Zajímavostí však je, že zpočátku měl větší djské úspěchy v zahraničí (hlavně pak v Norsku), než ve své rodné zemi Holandsku. Avšak jeho čas měl teprve přijít.

Dj Tiesto – člověk s ambicemi

Jelikož je dj Tiesto ambiciózní člověk a nespokojil se jen s hraním, začal tvořit vlastní hudbu. Kvůli tomu si také nechal postavit své vlastní studio, kde realizoval své hudební nápady a kde také vznikly jeho první nahrávky.

Tiestovy největší koncerty

Dj Tiesto hrál na zahajovacím ceremoniálu olympijských her v Athénách 2004 a to pro miliardy diváků. Měl i koncert v Disneylandu a v Madame Tussauds v Londýně stojí dokonce jeho socha.

Tiesto dokázal hned dvakrát po sobě vyprodat halu pro 40 000 diváků v rámci jeho show Tiesto In Concert, ze kterého bylo vydáno DVD.

Dj Tiesto jako remixer

Dj Tiesto je také velmi uznávaným remixerem. Jeho remix s názvem Delerium’s Silence znamenal zcela jasný průlom na britských ostrovech, kde se deska držela až několik týdnů v britské TOP 10. Byl to také první taneční track, který se hrál v denním čase v rádiích Severní Ameriky.

Proč je Dj Tiesto tak populární?

Trance v podání Dj Tiesta je nesmírně emotivní. Nad jeho svižnými rytmy se klenou melodie, při kterých se každému fandovi trancu tají dech. Tiesto dokáže svými nájezdy vygradovat atmosféru tak, jak to nedokáže žádný jiný Dj. A navíc to všechno umocňuje Tiestova osobnost, pozitivní energie a síla, která vyzařuje nejen z muziky, ale i z něj samotného.

Ale možná dáte přednost jinému hudebnímu stylu

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s filmem Mechanik zabiják
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies