Diskuze s finalistkami Miss Internet 2007

Velká show, finále Miss Internet, se blíží! Ještě než bude zvolena ta nej, můžete se i Vy zúčastnit diskuze, kdy kterékoli z finalistek můžete položit libovolnou otázku. A to každý den mezi 19. a 20. hodinou.

Společná fotografie uchazeček soutěže Miss Internet

Diskuze s finalistkami Miss Internet 2007

Každý den mezi 19. a 20. hodinou můžete položit libovolnou otázku kterékoli z finalistek - všechny budou v tuto dobu denně on-line, připravené diskutovat s vámi. Chcete vědět, co se na soustředění děje? Chcete znát, jak se slečny mají? Chcete vědět, co je bolí z tréninků? Všechno můžete mít z první ruky! A navíc! Máte jedinečnou šanci vyhrát! A nechat vyhrát také jednu z finalistek!

Výhra i pro vás

Ten, kdo položí nejvíc otázek vyhrává! Ta finalistka, která od vás dostane nejvíce otázek, vyhrává. Co? Dozvíte se na konci! Je to překvapení pro vás i dívky! Sčítají se všechny dny. Podrobnosti výhry se dozvíte v pátek ve 20 hodin. Každý den v 19:00 hodin začínáme!

Finále Miss Internet - těšte se na obrovskou show!

„Finále Miss Internet bude velká on line show,“ slibuje ředitelka soutěže Miss Internet Kateřina Hamrová. Chci ukázat Miss Internet jako inteligentní ženu s přehledem nejen počítačovým. Žádná degradující promenáda v plavkách! Ale to, co máte v hlavě, milé dámy, a zda-li je to především všech pět pohromadě! Nehledáme prázdnou okrasu večírků, ale podnikavou dívku, která nenechá nic náhodě!" říká razantně ředitelka soutěže Kateřina Hamrová.

Nahlédněte do příprav finále Miss Internet 2007

Z jeviště se stane zákulisí, dívky se budou před publikem líčit, česat, převlékat! Zacvičí si aerobic s Miss Aerobic Sympatie 2007 Anetou Kuklínkovou, předvedou práci s notebookem, komunikaci se šéfem, kterého budou simulovat VIP celebrity - ex(ne)Vyvolený Pluto, zpěvák Robert N., moderátor večera Jiří Pomeje, Sagvan Tofi, Muž roku 2007 Albert Smola, finalista SuperStar Michal Michajlovec a Petr Muk. Dále vystoupí Tanja a Madalena. Kromě internetu zdrama získá Miss Internet 2007 mimo jiné i seskok padákem!

Finálový večer Miss Internet 2007 proběhne v Blansku, v Dělnickém domě – Hybešově ulici číslo 1, 27. října 2007 ve 20 hodin.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

S Teslou je sranda
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies