Digi TV konečně i u nás

Služby satelitní digitální televize konečně dorazily i na náš trh. Neuvěřitelně populární Digi TV přináší nejen špičkový zvuk, ale i vysokou kvalitu obrazu a to bez ohledu na to, kde se právě nacházíte.

Záběr na satelit a modré nebe

Digi TV populární u diváků

Digi TV se stala velmi populární, a to hlavně ve východoevropských zemích. Může ze to digitální kvalita i docela optimální cena. Díky jednoduché instalaci i systému plateb se Digi TV stala pro diváky opravdu velkým lákadlem. Digitální vysílání si nejlépe vychutnáte na LCD obrazovce nebo v televizi Panasonic TH 42pv60e viera.

Vysílání Digitální televize

Digitální televize vysílá ze satelitu Intelsat 10-02 a to na pozici 1 stupeň západně. Toto vysílání umožňuje uživatelům přijímat i volné televizní kanály ze satelitů Thor 2 a Thor 3 na pozici 0,8 stupňů západně. Většinou jde o televizní stanice za skandinávských zemí, Slovenska a Bulharska.

Jaké programy Digi TV nabízí

  • Základní programový balík Digi TV obsahuje Animal Planet, Cartoon Network, CNN International, ČT 1, ČT 2, ČT 24, ČT 4 Sport, TV Nova, Óčko, TV Prima, Discovery Civilisation, Discovery Science, Discovery Channel, Discovery Travel and Libiny, Eurosport, Film Box, Film +, Galaxie Sport, Jetix, Hallmark, MTV Europe, Music Box, National Geographic, Minimax / A+, Zone Reality, Spektrum, Spice Platinum, Travel VH 1, Sport 1, Viasat Expolorer, Viasat History.
  • Základní programy můžete kombinovat s HBO, HBO 2 a Cinemax.

Digi TV v České republice

Koncem srpna tohoto roku se Rada pro rozhlasové a televizní vysílání rozhodla dát zelenou digitální satelitní televizi Digi TV na našem trhu. Digi TV své služby začala nabízet počátkem září, krátce po souhlasu Rady pro rozhlasové a televizní vysílání. První montáže zařízení Digi TV byly realizovány začátkem září.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Adele – královna hitparád i prodeje
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies