Den D – nej outfity pro ženicha

A je to tady. Den, na který se těšíte, ale který vás zároveň stresuje. Mimo jiné i proto, že tápete, co vlastně na sebe. Už dávno neplatí, že v centru pozornosti na každé svatbě bývá nevěsta. Naopak, aby byl výsledný dojem dokonalý, měli byste tvořit sladěný pár. Abyste se trochu zorientovali v nabídce vhodných pánských outfitů pro tuto příležitost, nabízíme malou módní ochutnávku – vyberte si z různých barev, stylů i cenových relací.

Snímek zachycující novomanželský polibek se záklonem nevěsty

Daniel Hechter pro tento den nabízí dvouřadovou klasiku v šedivém tónu doplněnou modrou košilí a výraznou kravatou. Tu můžete sladit s outfitem nevěsty.

linternaute.com

Nebojte se sáhnout po smokingu. Tento třídílný komplet si skvěle rozumí s bělostnou popelínovou košilí a saténovým motýlkem. Podobný model si žádá i stejně elegantní doplňky, v tomto případě manžetové knoflíčky z oceli potažené rhodiem. Padl vám tento model do oka Salón De Fursac jej nabízí (včetně košile, motýlka a manžetových knoflíčků) za 1 160 eur.

linternaute.com

Už dávno není povinností říct své ano v černém obleku. Proč ne třeba světle krémový Sako s ramenními vycpávkami si přímo říká o košili ve stejném tónu a kravatu s širokým uzlem. Pořídíte u Léa Balsama za necelé tři stovky eur.

linternaute.com

Výjimečná příležitost si žádá výjimečný model. Co takhle starý dobrý frak V něm budete nepřehlédnutelný. Kalhoty mají jemný proužek, vesta šálový límec a stylová je i košile se zvednutým límečkem a s kravatovou šálou (někdy se též označuje jako vázanka typu ascot).

linternaute.com

Trocha té výstřednosti ke svatbě patří. Okořeňte i vy váš významný den bílým sakem z vlny a hedvábí, černými kalhotami ze stejných materiálů a vestou s výrazným bílo-černým vzorem. Hedvábná kravata se širokým uzlem a bílá košile s límcem typu dandy tento model bratru za dva tisíce eur z dílny Maxe Chaoula jen podtrhnou.

linternaute.com

Co třeba zkusit čokoládovou Řeč není o ženských, ale o barvě obleku Wilvorst z kolekce Prestige 2011 od Bel Habit. Projmuté sako na dva knoflíky a hedvábná vesta s plastickými motivy nemají chybu. Ze stejného materiálu jako vesta je i šátková kravata a kapesníček v náprsní kapse. Možná zastíníte i samotnou nevěstu…

linternaute.com

Originalita tohoto modelu spočívá v chytře vybrané barevnosti. Zelená na vestě, kravatě a na kapesníčku v náprsní kapse přímo vybízejí k použití stejné barvy i na róbě vaší nastávající. Tenhle obleček patří k těm lidovějším: značka Pronuptia ho nabízí za 320 eur.

linternaute.com

Burberry přichází s umírněnou klasikou. Sako se zvýrazněnými rameny, tmavě šedá barva, k tomu bílá košile a inkoustově modrá kravata. Střízlivé, elegantní a využitelné i po svatbě. (Cynik by řekl třeba u rozvodu… Ale nepředbíhejme).

linternaute.com

Jestli opravdu hledáte OBLEK, tak tenhle vás nadchne. Díky barevné podšívce a kravatě ve stejné barvě se můžete přímo ukázkově sladit s partnerkou.

linternaute.com

Také Givenchy se předvedl. Jeho model s bílou košilí s plisovanou náprsenkou, námořnicky modrými kalhotami z čisté vlny s příměsí elastanu je dokonalou ukázkou svatební haute couture.

linternaute.com

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

5 nejoblíbenějších hitech hraček současnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies