Dejte notebooku novou tvář

S poškrábaným a zaprášeným notebookem rozhodně nikoho neoslníte, i kdyby jste na něm uměli bůhví co. Dejte vašemu notebooku novou, stylovější tvář!

Fotografie notebooku

Poškrábané a špinavé notebooky jsou out!

S poškrábaným a zaprášeným notebookem rozhodně nikoho neoslníte, i kdyby jste na něm uměli bůhví co. Každého na první pohled odradí jeho „anti" vzhled. Pokud jste se rozhodli utřít na notebooku prach, ale stejně ještě není výsledek stoprocentní, můžete použít speciální skiny na notebook, které zamaskují nevzhledné škrábance na povrchu.

Samolepící skiny na notebook

Samolepící skiny na notebook zaručí nejen atraktivní vzhled, ale notebook také ochrání před dalším poškrábáním. Nalepení fólie je jednoduché a zvládne to i začátečník. Stačí si koupit speciální fólii s vámi vybraným motivem (buď přesný rozměr na váš notebook a nebo takzvanou „univerzální velikost", kterou si dle potřeby podle vodících čar obstřihnete pro dosažení požadovaného rozměru) a jednoduše ji na omytý a odmaštěný povrch nalepíte. Nemusíte se bát, že by se vám udělaly na povrchu bubliny, jak je tomu u klasických tapet. Fólie jsou pevné a mají stoprocentní přilnavost.

Stylové obaly a brašny na notebook

K dosažení stylového efektu si můžete k notebooku pořídit také stylový obal (například neoprenový) a nebo klasickou brašnu. Cestování s notebookem tak bude mnohem příjemnější, navíc jej ochráníte před pádem a následným zničením. Samozřejmě také ochrání váš notebook před okolními vlivy (déšť, mráz, vysoké teploty, prach). Vybrat si můžete z opravdu široké nabídky, kterou současný trh nabízí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Dragster – adrenalinová zábava pro chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies