Dárky pro všechny!

Hlavní dárková, tedy vánoční sezóna je za námi, ale to rozhodně neznamená, že si po zbytek roku nemusíme lámat hlavu s výběrem dárků pro všechny členy rodiny, včetně dětí a kamarádů či kamarádek. Někdy to není vůbec jednoduché, zkuste vymyslet nějaké pěkné originální dárky. 

Fotografie zobrazující dárky

Dárky pro prťata

robotJste hodný strejda a chcete koupit něco pro synovce či neteř? Ovšem fanda obchoďáků a hračkářství nejste, zvlášť pokud jsou plná dětí kopajících nohama na zemi, protože tohle mu maminka zrovna nechce koupit ? Máme pro vás tip. Dárky pro děti všech věkových kategorií můžete vybrat bez nervů, pěkně z tepla domova. 

Pro kluky jsou tady samozřejmě auta nejzůznějších barev na dálkové ovládání nebo také vrtulník na dálkové ovládání. Pokud jde o malého vědátora, jistě ho potěší mikroskop a dalekohled. Malé děti jsou nadšené se zvukových dárků, s tím nikdy nešlápnete vedle.

Každé díte bude mít obrovskou radost z robota! Robot Space Fighter je výbornou interaktivní zábavou pro děti. Nejen kluci sní o tom mít svého robota. Robot má dálkové ovládání, takže umí chodit dopředu i dozadu. Otáčí se na obě strany, pohybuje rukou s pistolí a střílí. A pozor tento robot umí i tancovat, takže holky si přidou také na své. 

Větším dětem se mohou zamlouvat deskové hry v podobě skleněných šach a společenské hry „Velké tajemství pohádkového lesa“.

Něco netradičního?růže

Máte radost, když dostáváte netradiční dárky? Můžete jimi potěšit i vy. Co si tak představit pod pojmem netradiční dárek? Jako netradiční dárek můžete zabalit zábavnou paruku nejrůznější barvy i tvaru. Hodí zejména na nějakou párty, afro účes určitě sklidí úspěch. Mezi netradiční dárky určitě patří vtipné papuče a polštáře, zábavné společenské hry,  pro ženu například kalhotky v růži a sladké kalhotky, pro kamaráda antistresové prso nadprůměrné velikosti. 

Eshop Obchod s dárky. cz vám umožní koupit dárky pro celou rodinu a to bez větší námahy. Stačí si proje několik kategorií a máte vybrány dárky pro ženy, dárky pro muže, dárky pro děti a halvně originální a netradiční dárky, které potěší, vykouzlí úsměv na tváři a zvednou náladu. 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nudíte se v posteli? Zkuste Tantru!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies