Dara Rolins

Tato nádherná Slovenka je i herečkou, ale především ji známe jako fantastickou zpěvačku. Narodila se 7. prosince roku 1972 v Bratislavě (Slovenská republika).

Dara Rolins s úsměvem na tváři

 

Narodila se Zlatce a Dušanovi Rolincovým a má ještě starší sestru Janu, která je, jak říká Dara, jejím strážným andělem. Už od dětství ráda zpívá, ale bohužel ji v roce 1980 vyhodili ze sboru a to z toho důvodu, že prý nebyla týmovým hráčem. Nesla to těžce, ale nakonec začala chodit k panu Tugendliebovi, který byl učitelem zpěvu.

 

O rok později natočil řecký režisér hudební film Zázračný autobus, v němž Darinka získala svou první hudební roli. V roce 1982 se poprvé umístila v soutěži Zlatý slavík. Ve svých 9 letech obsadila 31. příčku. Svou první LP desku s názvem Keby som bola princezna Arabela začala natáčet v roce 1983. A v soutěži Zlatý slavík poskočí o 17 příček výš.

 

Určitě si ji pamatujete, jak s naším oblíbeným zlatým slavíkem Karlem Gottem nazpívala osudový duet Zvonky štěstí. Díky tomuto duetu a jejímu pěveckému talentu se ve Zlatém slavíkovi posunula na 8 místo. Pak v roce 1985 s Karlem Gottem nahráli i německou verzi tohoto duetu. V německy mluvících zemích se prodalo přes půl milionu nosičů.

 

Úspěšně nahrála spoustu dalších albumů - Skús ma nájsť, Čo o mne vieš, Téměř řůžový příběh, What you see is what you get, D1, D2, What´s my name, Sen lásky, Darinka, I see you there a z těch novějších třeba Stereo a Album světa.

 

Na začátku loňského roku se Dara pochlubila, že pro maďarskou značku navrhne vlastní kolekci a že nechce, aby byla jen sportovní či elegantní. Chce se zaměřit na siluety ženských křivek, aby dokázala, že každá žena je krásná. Navíc navrhovat vlastní kolekci byl prý vždy její sen. V současnosti žije se svým přítelem, rapperem Patrikem Vrbovským, který je známý spíše pod uměleckým jménem - Rytmus. 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Uvažujete o povzbuzováku v podobě viagry?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies