Courteney Cox

Courtneney se narodila 15. června roku 1964 v Birminghamu (Alabama, USA). Je to především fantastická herečka a navíc je také modelkou a producentkou. Většina z vás si ji jistě vybaví, jak skvěle ztvárnila roli Moniky Geller v seriálu Přátelé.

Courteney Cox ve spodním prádle

 

Má 3 sourozence a narodila se jako nejmladší z nich. Navštěvovala střední školu Mountain Brook High v Birminghamu a odpoledne pracovala v místním obchodě. Jakmile dokončila střední školu, odjela studovat na Mt. Vernon College do Washingtonu. Studovala architekturu a po prvním roce na vysoké se seznámila s Ianem Copelandem.

 

Byl to synovec jejího nevlastního otce a i přes věkový rozdíl 15 let to mezi nimi zajiskřilo. Ian Courteney podporoval, aby se konečně odhodlala jít za svým snem a tím byl modeling. Také se ji později snažil přesvědčit, že by mohla vyzkoušet i herectví. Její první práce byla pro Noxzema a Maybelline. Ve chvílích, kdy se její kariéra začala rozjíždět, se ale rozhodli svůj poměr ukončit.

 

V roce 1984 se na ni upřely oči celého státu, neboť měla to štěstí, že si ji režisér Brian de Palma vybral z davu několika set uchazeček, aby tancovala ve videoklipu samotného Bruce Springsteena. Šlo o klip s názvem “Dancing in the Dark”. Později si zahrála v televizním seriálu Misfits of Science a Family Ties. Získala roli i v několika filmech - Cocoon: The Return, Mr. Destiny, Blue Desert a také The Opposite Sex and How To Live with Them.

 

V roce 1994 získala roli šéfové Jima Carreyho ve filmu Ace Ventura: Zvířecí detektiv. Tento film byl tak úspěšný, že nedlouho poté ji nabídli roli Moniky Geller v seriálu Přátelé. Později si pak díky úspěšnosti seriálu Přátelé zahrála i v trilogii Vřískot. V roce 1998 se zasnoubila s Davidem Arquettem, se kterým má dceru Coco Riley Arquette. Coco se narodila v červnu roku 2004 a její kmotrou se stala Jennifer Aniston.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Katy Perry: z kostelové lolity sexy symbolem
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies