Comeback – Sitcom, který táhne

Původní český sitcom Comeback je v současnosti jedním z nejsledovanějších seriálů u nás. Jeho návrat na obrazovky se setkal s obrovským ohlasem fanoušků, samozřejmě kladným. Co si myslíte o Comebacku Vy?

 

Comeback

Rekord ve sledovanosti

Příprava na natáčení oblíbeného sitcomu začala již v květnu roku 2007. Jeden z nejdiskutovanějších domácích seriálů současnosti má nyní již mnoho fanouškovských stránek. Natočeno bylo zatím 24 dílů, jejich vysílání však TV Nova na čas přerušila.

Návrat seriálu na obrazovky potěšil více než milion jeho fanoušků. 4. března vysílaný díl číslo 17, zvaný Jmenuje se Dagmar, dohromady sledovalo 1 480 000 dospělých diváků. Hlavní cílová skupina seriálu, tedy dospělí ve věku 15 až 54 let, dosáhla více než 50% podílu na sledovanosti.

Ozzák se stává kultem

Proč Comeback tak táhne? Hlavním důvodem je bezesporu postava Ozzáka, která herci Martinu Dejdarovi zajistila titul Muž roku v anketě ANNO 2008.

Ve stejné anketě se mimochodem umístil na třetím místě i samotný Comeback. Ozzák je tvrdý rocker, nesnáší pop a proslavil se i nadměrným konzumováním piva. Má velmi netradiční pohled na život, který se v seriálu promítá v podobě originálních hlášek.

Prodává v bratrově obchodě s populární hudbou, kterou tak nemá rád. Zákazníky tedy často odkazuje na tu jedinou správnou, rockovou cestu.

Další postavy a herci

Jeho bratr Tomáš Pacovský (Tomáš Matonoha), bývalá popová hvězda, je otcem 16–ti leté Ivy (Kristýna Leichtová). Její nejlepší kamarádkou se v Comebacku stala Saša (Marie Doležalová), která má ještě dvojče Lexu (Matouš Ruml). Lexa se neustále dvoří Ivě a Ozzáka pokládá za svůj životní vzor.

Akce Lexa hledá holku

Prostřednictvím internetových stránek se mohly zájemkyně hlásit do akce, při níž Lexa hledal holku. Do soutěže se zapojilo 1700 dívek z celé republiky. Nakonec zvítězila dívka z Pardubic – Marie Pochobradská, která dohromady nasbírala 10 971 hlasů.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Jean Dujardin alias Brice, agent OSS 117 a George Valentin
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies