Coco Austin - exhibicionistka z Hollywoodu

Právem si tento titul zasloužila. Tato platinová blondýna je opravdu nadaná, věnuje se kariéře modelky, zpěvačky, tanečnice a především je hvězdou americké reality show. Bez hvězdného pomocníka – silikonu by to ale asi nikam nedotáhla.

Fotografie ženy, která pózuje v plavkách v moři

gossiboocrew.com Coco se před fotografy i kamerami svléká docela často a hlavně jí to baví. Své silikonem vylepšené tělo ve všech partiích, velice rychle zvládne namazat olejem,nazuje boty na sexy vysokém podpadku,které má vždy po ruce a hurá před objektiv, než všichni utečou. Je přece třeba využít každé příležitosti, jak se zviditelnit a vydělat pár peněz.

Když už musí jít někam oblečená, tak se nebojí zvolit model, do kterého jen stěží nasouká aspoň kousek svého bujného poprsí.

Coco umí svým exhibicionismem pěkně pobouřit konzervativní a upjaté jedince. Co vy pánové líbí se vám Coco Její tělo ovšem není krev a mlíko, ale silikon a silikon.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Fenomén Nightwork
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies