Samuraj.cz

Co ženy neposlouchají a o čem muži raději mlčí

Ivana Dachary

Ženskou anatomii máte zmáknutou od puberty. Vaše sexuální zážitky by vám záviděl i Casanova a pornofilmy vedle nich vypadají jak Pohádky ovčí babičky. Víte, že ženské ocení, když si občas vyměníte ponožky a vyčistíte zuby. Jenom jedno vám uniká: Jak se s nima, proboha, domluvit?!

Témata se silou semtexu

V partnerském vztahu existuje pár témat, která spolehlivě skončí

Hádkou Slzavým útěkem do koupelny (většinou prchá partnerka, ale v rámci emancipace si to můžete prohodit) Tichou domácností Rozmlácenou sadou talířů Kdy se změnit v diplomata, psychologa a kámošku zároveň? Váha

Tady pozor, hlavně nenaletět. Jestliže uslyšíte větu „Nejsem tlustá?“ případně „Nevypadám v tom tlustě?“ a další modifikace, zbystřete. To poslední, co se od vás čeká, je upřímná a jednoznačná odpověď (to přetékající břicho odpoutává pozornost od praskajících švů na zadku) nebo nedejbože pokus o humor (víš, že zezadu vypadáš jak dvojnice Haliny Pawlovské? Hahaha!). Jediná správná odpověď bez ohledu na realitu je „Vypadáš skvěle, drahá“. (Pro větší věrohodnost doporučujeme zvednout oči od novin nebo je odtrhnout od televize.)

Věk

Totéž co váha v bleděmodrém. Zákeřná otázka „Na kolik vypadám?“ nebo „Nevypadám v tom moc staře?“ si pro klid domácnosti žádá jen jedinou možnou odpověď: Vypadáš o pět (deset, patnáct atd. - podle předpokládané reakce a absolvovaných plastických operací partnerky) let mladší.

To když jsem chodil s… aneb Vaše ex

Nechali jste se naivně přemluvit, abyste prozradili něco o svých ex? Nebo jste o nich začali mluvit sami?! I vy trumberové! Pamatujte, že tohle téma vaše partnerka znovu vytáhne v okamžiku, kdy to budete nejméně čekat. A použije ho proti vám. Nebo vás bude deptat historkami o SVÝCH bývalých milencích.

Maminka to dělala (dělá) takhle

Je to s podivem, ale na tuhle větu je většina ženských alergická. To, že vaše matka zavářela knedlíčky do polévky už po pěti, a ne deseti minutách, ji kupodivu nechává zcela chladnou, ba co víc, vypadá, že ji to irituje. Zvláštní, a přitom to myslíte dobře…

Nepozveme na Vánoce maminku (kamaráda ze školy)?

Připadá vám, že po této otázce vaše partnerka ztuhla? Nepletete se. Nezávisle na svém naturelu se vás bude snažit dokopat k jediné možné odpovědi: NE, NEPOZVEME!

Nevypadá špatně. Docela jí to sluší.

Tak tohle vám neprojde. I když bezprostředně (hlavně ve společnosti) nemusí následovat žádná reakce, nenechte se ukolébat. Reakce přijde. A bude mít sílu a následky tajfunu.

Co nikdy nevyslovit

„Tak co, jaké to bylo?“ Jestli jste tuhle otázku po sexu nikdy nepoložili, gratulujeme. Jste inteligentní a prozíraví. Jestli jste ji položili a odpovědí vám bylo slastné zavrnění a pohled zastřený doznívajícím orgasmem, rovněž gratulujeme. Znáte dokonale své kvality a ženské erotogenní zóny. Následovalo-li po téhle otázce výmluvné ticho nebo jednoznačná odpověď „Nic moc“, dobře vám tak. Příště se víc soustřeďte na uspokojení partnerky než vlastního ega.

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.