Co ženy nedělají a muži tají

Kdepak, ženské a platit chlapovi za sex, to je snad proti přírodě. Vždyť je sex v podstatě ani nezajímá, a když jo, tak ho mají dost doma - a zadarmo. Pokud jste z těhle pohádek ještě nevyrostli, je na čase otevřít vám oči.

Fotografie muže, který si strká svou ruku do rozkroku

Pohádka o ženských, sexu a lásce

„Aby to ženská mohla dělat, musí být zamilovaná.“ Tak na tenhle blud radši honem zapomeňte. A vůbec, s kým by se potom konaly ty anonymní rychlovky v autě nebo za rohem diskotéky?

Směr jih

Ženské sexem nepohrdnou. A pokud má podobu exotického cizince, přímo se na něj třepou. Své o tom vědí i plážoví playboyové v bývalé Jugoslávii, snědí hoši v Egyptě, Tunisku a hlavně v Gambii, která se stala vyvolenou destinací sexuchtivých Evropanek. A že se nedá mluvit o prostituci? Ale jděte, tak nějak se vždycky počítá s menším, ale spíš větším (když je dotyčná ve věku babičky) dárečkem pro svolného hřebečka, ten rozhodně nepřijde zkrátka.

A jestli ze strany ženských čekáte výčitky svědomí, morální kocovinu a zhnusení nad sebou samými, něco ve stylu „bože, jak hluboko jsem klesla“, davy nadržených turistek beroucích tamní penisy útokem vás vyvedou z omylu.

Just a gigolo...

Za sexem ale ženské nemusí do daleké ciziny. Stačí pár kliků na internetu. Tony (33 let, urostlý, černovlasý, mužství 23 cm), Marek (34 let, sympaťák sportovní postavy s vynikající fyzickou kondicí) a další soudruzi jsou ochotni jim své služby poskytnout kdykoli a kdekoli. A co nejvíc frčí? V kurzu je pissing, anál, lehké SM a lízání. Občas se chce některá předvést s vibrátorem, což se před stálým partnerem stydí provozovat.

Typy klientek

• Zanedbávaná panička

• Workholická podnikatelka

• Podváděná manželka (té jde hlavně o pomstu)

Jedno ale mají všechny společné – gigolové se shodují, že bez ohledu na věk jsou pěstěné, udržované a šik. A nemají hluboko do kapsy – hoďka s profíkem je přijde až na dva tisíce a někdy si ho berou s sebou i na Kanáry nebo do Chorvatska – hoši se tam sice nadřou, ale když je vám práce koníčkem...

Gigolo jako dárek

Nadělit milované ženušce gigola k Vánocům a dívat se, jak ji klátí pod stromečkem? Nebo zkusit rovnou trojku? I taková přání profesionální milovníci plní. Ale zvažte, jestli byste unesli pohled na svou ženu svíjející se pod cizím chlapem.

A že by vaše partnerka stejně odmítla? Ehm… aspoň tuhle iluzi vám nebudeme rozbíjet.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Připravte se na letošní festivaly – Techno a trance
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies