Co na sebe do fitka a nebýt za blbce

Padlo rozhodnutí, budu chodit do fitka? No, ale co na sebe, ať nevypadám jako idiot? Buďte v klidu, nic na tom není. Hlavní je cítit se v oblečení pohodlně. Pokud nejste žádný extrémista, za blbce určitě nebudete.

Fotografie ženy cvičící na posilovacím stroji

Co třeba červené trenýrky a tílko

Červené trenýrky, bílý nátělník a jako třešinka na dortu krásné běloučké jarmilky! To by byla pecka, ale raději na tento cvičební úbor zapomenout. I když, v tomto oblečku by byl jistě každý středem pozornosti. Teď vážně, je celkem jedno co budete mít na sobě, hlavně ať je oblečení pohodlné a funkční. Je fuk, zda si obléknete tepláky, ¾ kalhoty, kraťasy, tílko, triko nebo mikinu.

Zdroj: fitvyziva.czHlavně, ať obleček saje pot a nikde neškrtí

Posilovna není módní molo, tady je hlavní, aby oblečení plnilo svou funkci. Ale je pravda, že cítit se v oblečení jako blbec a bát se na sebe podívat do zrcadla taky není to pravé. Nejdůležitější je, aby látka byla savá. Během cvičení vydáte spoustu energie a správný chlap se i slušně zapotí, proto je výběr materiálu tak důležitý. Vhodná je bavlna a materiály určené přímo pro fitness, ty dokážou divy. Umí pot skrýt a zároveň ho zpracovávají tak, že zabrání množení bakterií, tím pádem vás nikdo neucítí. Pro své dobro zapomeňte na šusťákové modely. Druhým důležitým kritériem je střih vašeho cvičebního úboru. Oblečení do fitka by nemělo být příliš těsné ani příliš volné. U širokých nohavic hrozí zamotání nohavic do pedálu rotopedu a podobné příjemné záležitosti. Myslete na své namáhané tělo a netrapte ho ještě těsnou gumou v pase, nebo extra úzkými rukávy v oblasti paží. Vyvarujte se minidélek, sice dávají příležitost ostatním obdivovat vypracované svalstvo, ale vašim svalům tím neprospějete. Svaly cvičením zahříváte a je důležité je ve stálé teplotě během cvičení udržovat, to je v klimatizovaných prostorech ještě ztíženo. Proto u sebe mějte aspoň lehkou mikinu. Trika a tílka by měla být tak dlouhá, aby během náročných pohybů chránila záda. Nejvhodnější délka kalhot je do poloviny lýtek, nohavice nebudou překážet při šlapání na rotopedu a zároveň neodhalí vaše nožky, které možná nevypadají ještě podle vašich představ.

Zdroj: sportuj.com

Co na nohy a na ruce

Nejlepší budou barevné ponožky, vytažené do půlky lýtek nebo ještě výše. Ne, pánové tohle nikdy!!! Snad jen, pokud chcete být úplně, úplně asexuální. Raději sáhněte po ponožkách ze silnějších savých materiálů a pozor na gumu ponožek, aby vás neškrtila. Boty pořiďte pevné, fixující kotník. Zmiňované jarmilky a pantofle nechte doma, už jen z hlediska bezpečnosti o vizáži ani nemluvě. Pokud jde o ruce, není třeba kupovat speciální rukavice, úplně postačí ty cyklistické. Rukavice chrání dlaně před mozoly a poskytují bezpečnost při držení na hladkých a často vlhkých činek a adaptérů. Tak tolik asi k oblečení.

Zdroj: gamisport.cz

Budu ještě něco potřebovat

Ano budete. Do fitka sbalte dva ručníky, jeden totiž propotíte při cvičení. Z hygienických důvodů si ho položte pod sebe na lavice. Není nic lepšího, než si lehnout na kaluže potu po někom jiném a fungovat jako hadr.

Chcete-li být i v posilovně "in", kvalitní a moderní oblečení kupte přímo v posilovně nebo ve sportovních obchodech, tady je nabídka ještě širší.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Odvázaná Britney Spears
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies