Chybí vám doma surround jako v kině?

Chybí vám doma surround jako v kině? Pořiďte si domácí kino, jehož reproduktory vám nabídnou brilantní zvuk.

Fotografie moderního obývacího pokoje

Chodíte do kina z vlastní vůle, např. kvůli filmovým premiérám nebo jste k tomu v podstatě donuceni (pro tento okamžik vynechejte psychický nátlak vaší přítelkyně) Předmětem úvahy je momentálně vaše elektronika, která by za jistých okolností nemusela být úplně nejnovější. A tak se raději vydáte každý týden do veřejného kina, kde si můžete za celkem vysoký poplatek poslechnout úžasnou souhru zvuků. Kdybyste si ale spočítali návštěvy kina za jeden rok (plus výdaje za vstupné pro přítelkyni), dojde vám, že jste umožnili nákup luxusní soustavy domácího kina úplně někomu jinému. A v takovém případě se rozhodně vyplatí investovat do nového domácího mazlíčka, který vás potěší kdykoliv si vzpomenete (opět máme na mysli vaší elektroniku).

7.1 kanálový systém s 3D obrazem od Samsungu

Samsung stvořil úplně první 3D domácí kino, které nabízí nejen špičkový 3D obraz jako v kině, ale přináší také brilantní zvuk za doprovodu kanálového systému 7.1. Jedná se vlastně o klasický 5.1 systém doplněný o dva vertikální reproduktory. Toto domácí kino je určeno spíše do větších místností, ale zážitek z něj budete mít i v obyčejném panelákovém bytě. Jeho výstupní výkon je celkem 1330 W. Obsahuje 2 sloupové reproduktory, 4 satelitní reproduktory, 1 přední reproduktor a subwoofer. Umí přehrávat 3D, Blu-ray Video, DVD-Video/DVD±R/DVD±RW, CD DA/CD-R/CD-RW, AVCHD, Div-X HD i X-viD, má automatické nastavení reproduktorů a vestavěný Wi-Fi adaptér. Cena se šplhá téměř k dvaceti tisícům korun, ale požitek z 3D obrazu a krystalicky čistého zvuku stojí rozhodně za to.

3D domácí kino

Špičková sluchátka Logitech 7.1 pro PC

Ošizeni o skvělý zvuk nebudou ani PC nadšenci, kteří se až donedávna museli spokojit s obyčejnými stereo sluchátky. Sluchátka Logitech samozřejmě nemají tolik reproduktorů, které by na hráče útočily z několika stran, ale zvuk 7.1 dokáže simulovat. Sluchátka fungují přes USB kabel, který má neuvěřitelnou délku 3 m a pořídíte je za zhruba 2500 Kč.

sluchátka

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Vyberte si hudbu, která stojí za řeč
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies