Christina Aguilera na turné

Provokativní, odvážná, sebevědomá, taková je jedna z nejuznávanějších zpěvaček současnosti – Christina Aguilera. Neprávem je často srovnávaná se svou největší konkurentkou - Britney Spears. 17. 12. 2006 vystoupí v rámci evropského turné v Praze.

Zpěvačka Christina Aguilera na své propagační fotografii

Život Christiny Aguilery

Christina se narodila 18. 12. 1980. Svou kariéru započala již v deseti letech, kdy zpívala státní hymnu pro Pittsburgh Steelers. Zúčastnila se mnoha pěveckých soutěží a mnoho jich také vyhrála. Ve 12 letech se po boku Britney Spears, Justina Timberlaka a dalších hvězd objevovala v Micky Mouse Clubu, později nazpívala úvodní skladbu k celovečernímu snímku Mulan. Z hlasu půvabné blondýnky byli všichni unešeni.

Krátce poté získala nahrávací smlouvu a vydala své debutové album. V roce 2000 Christina Aguilera natočila album ve španělštině. Deska Mi Reflejo a následující hity jí zajistily rychlý postup. Velmi úspěšná byla také skladba „Lady Marmelade”, kterou nazpívala se zpěvačkami Pink, Myou a Lil´Kim. Singly jako je Stripped nebo Dirty, ve kterých se Christina projevuje velmi provokativně, vyvolaly velké pozdvižení. Nejznámější (i když starší) hitovkou je skladba „Beautiful”.

Christina Aguilera a její úspěchy

Christina prodala po celém světě více než 25 milionů desek, obdržela tři ceny Grammy, jednu cenu Latin Grammy. Dvě její alba se dostala mezi pět nejprodávanějších ve Spojených státech a čtyři její singly dosáhly na první příčku hitparády Billboard Hot 100.

Christina Aguilera – více než zpěvačka

Málokdo ví, že Christina Aguilera je jednou z největších bojovnic proti AIDS, je dokonce mluvčí společnosti MAC AIDS Found. Spolupracuje s různými umělci na osvětové kampani Youth AIDS a spolupracuje s ženským centrem a azylem pro týrané ženy a děti.

Christina Aguilera v Praze – turné a album Back To Basic

Nedávno zpěvačka Christina Aguilera vydala nové album a nyní míří na koncertní turné, které zahrnuje i Českou republiku. Premiéru u nás bude mít 17. 12. 2006 v pražské Sazka Aréně a v Praze také své evropské turné zakončí. Nejlevnější lístek na stání přijde na 990 Kč a za nejdražší zaplatíte 1590 Kč. Novinka zvaná „Back To Basic” je třetím Christininým albem a je silně inspirována hudbou 20. a 30. let.

Co o Christině Aguileře možná nevíte

Christina věří v reinkarnaci, sní o sexu se ženou a doma chodí nejraději nahá. Letos se provdala za hudebního producenta Jordana Bratmana a navzdory jeho nesouhlasu se svlékla pro pánský magazín GQ.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Rugby – sport pro drsňáky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies