Chlapi, umíte předstírat orgasmus?

Že ženské předstírají orgasmus, je naprosto běžnou věcí, kterou si však muži nepřipouští. V současné době však předstírá orgasmus až 18 % mužů, přičemž 2 % mužů předstírají orgasmus vždy. Chlapi, ale umíte ho předstírat tak, aby to vaše drahá nepoznala? Dosažení orgasmu ženská zaznamená nevinným výstřikem, ale někdy existují situace, kdy si ani samotná účastnice večerních hrátek není jistá, zda dosáhl naprostého vrcholu a vystříkl. Pánové, nejlepší je předstírat tento vrcholný požitek při použití kondomu. Ale pozor, nezapomeňte kondom včas vyhodit, aby vaše nymfa nepoznala, že je prázdný.

Fotografie odhaleného mužského břicha

Proč orgasmus předstírají?

Jak se říká: „I muži mají své dny,“ nemáte po těžké práci chuť na sex, ale ženskou nechcete zklamat. Vzrušení je nedostatečné, a proto předstíráte divadélko a doufáte, že jej nažhavená milenka neodhalí. Nemusíte poslouchat otázky typu: „Já už se ti nelíbím, nejsem přitažlivá? Nedokážu tě vzrušit?“, protože předstírání orgasmu jde i opravdovým sexuálním ďáblům lehce. Je zřejmé, že svou ženu neodbijete slovy, že vás bolí hlava anebo že jste unavený, jak to často dělají ženy. Většinou k sexu zvolíte, i když nemáte náladu. Nedaří se vám ani po dvaceti minutách vystříknout vše, co ve vás je? Pak přichází do hry předstíraný orgasmus, který musíte sehrát bravurně.

 

Proč někdy nevinný výstřik nepřichází?

Chlapské péro prostě není jen stroj, který je ovladatelný dvěma tlačítky. To, že se vám postaví, není udržitelné, což jste jistě poznali i na jiných místech než doma. Když kolem vás projde sexy, svůdná blondýna v minisukni s výstřihem, jejíž prsa v podprsence tvoří neodolatelný pohled, pak vás to může rozburcovat, a potřebujete si sednout, abyste skryli to, co veřejnost vidět nemusí. Jestliže vám začne při sexu vadnout, pak je zřejmé, že raději předstíráte sexuální uspokojení, čímž ukončíte milostnou seanci. Vy si oddechnete a ženská bude spokojená, že vás dokázala udělat. Překážkou se však stává také fyzická únava anebo přemíra alkoholu. Dosažení samotného vrcholu někdy brání i nervozita. Chlapi, stačí se pouze nějak odreagovat.

 

Když na scénu přichází předstírání orgasmu

Nevzdychejte a nekřičte při předstírání orgasmu příliš intenzivně, než vydáváte obvykle, ženská si pak myslí, že je něco v nepořádku. Každý muž prožívá svůj orgasmus jinak a ne všechny orgasmy jsou stejně silné a dobré, záleží, jak se cítíte a jak je ženská sexuálně aktivní, její pohyby, manévry, vzdychání...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Procesory budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies