CHCETE SEDOSTAT NA VIP SEZNAM?

Myslíte ve stylu Playboy? Máte rádi nečekané, mimořádné a neuvěřitelně okouzlující věci? Nové duo Playboy VIP vám nyní otevírá dveře do života VIP osobností. Tak, jak to umí jen Playboy! Nepříjemný vrátný není žádný problém! Nejlepší světové párty, soukromé limuzíny a životní styl VIP osobností jsou vám otevřeny…

Propagační fotografie k parfému značky Playboy

 

parfém PlayboySvádění je hra, kterou se jen skuteční playboyové opováží hrát a vyhrát! A VIP párty je k tomu dokonalým hřištěm – pro ni i pro něj… Tak nečekejte na konci řady, vyzkoušejte vůni Playboy VIP, získejte přístup do kultovního světa Playboy a proměňte své nejdivočejší sny ve skutečnost. Vůně Playboy VIP vyzařují smyslnost a módní postoj vyšších tříd. Když je nevyzkoušíte, nemůžete vědět, co se může stát!

 

Playboy VIP pro něj

Neodolatelně půvabný a elegantní, Playboy VIP je vždy ve správný čas na správném místě. Luxusní párty jsou jeho pódiem. Vůně Playboy VIP pro něj je dokonalým vyjádřením jeho moderního mužného stylu a charismatické osobnosti. Tato vůně je stejně nekonvenční a návyková jako VIP osobnost, která ji nosí!

 

Playboy VIP pro ni

Elegantní a vždy okouzlující dívka Playboy VIP vyzařuje smyslnost s hravou jedinečností. Díky tomu má tu moc uchvátit každého muže, ať už je kdekoliv! Playboy VIP pro ni odráží její ženskost. Tato radostná vůně plná květinových kontrastů a jiskřivých ingrediencí vás překvapí a dokonale uchvátí.

Playboy vánoční kolekce

 

VIP Styl

VIP osobnosti jsou vždy perfektně oblečené a vůně Playboy VIP jsou zdobenystejně stylově. Nikdy nemůžete vědět, kde budou číhat paparazzi… Vždy musíte být připraveni na pozornost! Balení vůní Playboy VIP odráží tvar klasických vůní playboy, avšak design dostal elegantní honosný nádech. Barevnou kombinaci tvoří černá a zlatá – dvě nadčasové a elegantní barvy, které vždy odpovídají pravidlům dress code.

 

dámský parfém PlayboyJemně zaoblený flakon vůně Playboy VIP pro něj, připomínající svým tvarem placatku, vyzařuje moderní mužný přepychový styl. Nápadné zlaté nápisy VIP vytvářejí luxusní pocit. Stejný VIP design pokrývá také velkou zlatou hlavu zajíčka na krabičce vůně. Sexy dotek dodává kultovní silueta zajíčka playboy, která tvoří písmeno „I“ v logu VIP.

Okouzlující balení vůně Playboy VIP pro ni nádherně doplňuje ženskou vůni, která se ukrývá uvnitř. Smyslně zaoblený elegantní skleněný flakon je zakončen lesklými černými zaječími oušky a zlatým motýlkem, odkazujícím na sexy oblečení, které nosí legendární zajíčci Playboy. Pro extra dekadentní vzhled se flakon ukrývá v luxusní zlaté krabičce s prošívaným metalickým designem. Napřední straně lesklé krabičky je černá hlava zajíčka, kterápozvedá dojem diamantovým okem a jiskřivým motýlkem. Je to dokonalý doplněk!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Není fotbal jako fotbal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies