Charlize Theron - svůdné monstrum

Charlize Theron má vskutku zajímavý život a kariéru. Chtěla se původně věnovat baletu, okusila i modeling, ale nakonec se díky zajímavé shodě okolností prosadila v Hollywoodu. A to nejen rolemi krásek - i když i na ty došlo.

Charlize Theron 7

Charlize Theron - po špičkách k baletu

Většina biografií slavných hereček a modelek je poměrně jednoduchá, zvrásněná maximálně tu nějakou tou titulní stranou, tu nějakým tím skandálem nebo rozchodem nebo novou láskou. Charlize Theron však ve svém brožovaném životě bude moci listovat důkladně a možná ani ona sama některým historkám nebude věřit.

Původně totiž byla pevně odhodlána být baletkou a od šesti let k tomuto cíli směřovala. Rychle se zlepšovala a brzy se propracovala mezi profesionálky. Stalo se tak v Johannesburgu, Charlize Theron se totiž narodila a dětství prožila v Jihoafrické republice.

Modeling je nuda - tvrdí Charlize Theron

V šestnácti letech však Charlize Theron zažila rodinnou tragédii, když její matka zastřelila jejího otce, který ji napadl.

Zřejmě i na základě této události se rozhodla opustit Jihoafrickou republiku a dokonce i oblíbený balet a začala v italském Miláně zkoušet štěstí jako modelka. Ale po čase ji tenhle způsob života omrzel a rozhodla se opět zkusit štěstí jako tanečnice.

Charlize Theron - herečkou za pět minut

Pro tyto účely se přesunula do New Yorku, ale nebylo ji přáno a prý kvůli poranění kolena svou baletní kariéru ukončila. Její matka ji nakonec poradila, ať se přestěhuje do Los Angeles a zkusí to jako herečka.

Charlize to zkoušela, ale pozornost na sebe upoutala úplně mimo filmové ateliéry. Při hádce v bance s úředníkem zaujala jednoho agenta natolik, že jí nabídl práci.

Charlize Theron z role do role

Poté už se Charlize zjevovala v jednom filmu za druhým, první úspěch přišel se snímkem Two Days in the Valley, následovala velká role v Ďáblově advokátovi, hrála i v 15 minutách s Robertem De Nirem a Karlem Rodenem a velké uznání ji přinesl film Monster.

Získala i roli ve filmu Woodyho Allena Celebrity, kde si zahrála modelku a rovněž jste ji mohli vidět v autobiografii Život a smrt Petera Sellerse.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

I věda může být populární
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies