Československá SuperStar

Poprvé v historii soutěže SuperStar se spojily dva národy, aby vytvořili ještě velkolepější show než doposud. Ročník 2009 nese příznačný název Československá SuperStar. Soutěžit tedy mohou jak češi, tak i slováci.

Fotografie zachycující moderátorskou dvojici Leoše Mareče a Adélu Banášovou při pořadu Československá SuperStar

Československá verze pěvecké soutěže SuperStar je společným projektem TV Nova a TV Markíza. Inovace se projevila ve výběru poroty, moderátorů i podmínek pro soutěžící.

Moderátoři Československé SuperStar

Československou SuperStar bude pochopitelně moderovat československá dvojice. Zástupcem České republiky se nemohl stát nikdo jiný než oblíbený showman Leoš Mareš, slovenskou stranu bude zastupovat Adéla Banášová. Oba mají s moderováním soutěží bohaté zkušenosti.

Leoš Mareš moderoval třetí řadu Česko hledá SuperStar, v roce 2008 pak moderoval podobnou show – X-factor. Adéla Banášová zase moderovala všechny tři ročníky SuperStar na Slovensku, dva ročníky Let´s Dance (u nás StarDance) a v současnosti dokonce dělá porotkyni v show Slovensko má talent. Stejně jako Leoš Mareš dělala také moderátorku v rádiu a okrajově zakusila roli zpěvačky (s Tomášem Bezdedou nazpívala duet Obyčajné slová). Zdá se, že pro Československou SuperStar nemohlo být zvoleno zajímavější duo.

Porotci Československé SuperStar

Do čela poroty byl opět zvolen muzikant Ondřej Hejma. Vedle něj pak zasedne dcera Petra Jandy Martina Jandová a za Slovenskou zemi zpěváci Pavol Habera a Dara Rollins.

Podmínky soutěže

Na rozdíl od předchozích SuperStar se do této mezinárodní verze mohli přihlásit lidé již od 15 do 30 let, čímž se věková hranice značně posunula. O vítězi rozhodnou diváci prostřednictví SMS. Kromě exkluzivní nahrávací smlouvy získá výherce soutěže roční televizní kontrakt v hodnotě 100 000 Euro.

SuperStar 2009 - kdy to vypukne?

Všechny díly pořadu budou vysílány jak z české TV Nova, tak i ze slovenské TV Markíza, a to od září roku 2009.  První díl bude pravděpodobně uveden v první zářijovou neděli ve 20:00, další díly pak poběží jednou týdně ve stejný den i čas. Celá show skončí 20. prosince 2009.

Anička Dido se vrací!

Perlička na závěr – do soutěže se znovu přihlásila i Anička, zvaná Dido. Věří, že tentokrát uspěje. Vzhledem k tomu, že v soutěži už jednou vyhrála první místo, ovšem ne jako SuperStar, ale v kategorii Hvězdná pěchota (nejhorší zpívající), se máme opravdu na co těšit. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Comeback božské Angeliny??
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies