Česká kráska - Alena Šeredová

Alena je českou modelkou a herečkou. Narodila se 21. března 1978 v Praze. Její kariéra modelky začala, když Aleně bylo 15 let. Už tehdy fotila s módním fotografem Jadranem Šetlíkem. V 16 letech se kvůli práci musela přesunout do Řecka. O rok později přijela do Milána.

Alena Šeredová se svou sexy postavou

 

Byla první vicemiss České republiky a to v roce 1998. Postoupila na Miss World (Miss světa), kde se umístila na úžasném 4. místě. V roce 1999 se začala věnovat i své umělecké kariéře - herectví. Od tohoto roku pokračovala střídáním televize a módy. Díky vítěznému pořadu “La Lotteria” (Vrátím se v sobotu - Loterie), který byl vlastně vítězným pořadem soutěže Telegatto (něco jako naše TýTý) a vysílala jej italská RAI televize, se Alena zapsala do povědomí diváků. Později se stala jedním z nejprestižnějších hostů významných televizních pořadů. 

 

Získala v roce 2002 pár cen a také ji označili za objev italské televize. Pózovala v kalendáři měsíčníku MAX a zahrála si i ve filmu Christmas in Love (Zamilované vánoce). Hrála i v komediích Viděl jsem hvězdy, Kufr na posteli a také Žena pro život. Alena se také zapojuje do charitativních a sociálních aktivit.

 

Na české obrazovce jste ji mohli vidět v pořadu Talentmania, kde byla porotkyní. Ale jelikož nemohla neustále jezdit na přímé přenosy z Itálie do Bratislavy, ukončila smlouvu a nahradila ji Adela Banášová. Své znalosti a zkušenosti ze světa módy šikovně využila s největším výrobcem plavek v ČR - spolupráce s českou firmou Modeta Style. Alena měla svou vlastní kolekci plavek - Alena Šeredová Collection.

 

Vdala se za italského fotbalistu Gianluigi Buffona, se kterým má dvě děti - Louise Thomase a Davida Leeho. Bohužel jim manželství nevydrželo a tento vztah definitivně ukončila před 2 lety. Netrvalo dlouho a zamilovala se znovu - tentokrát do italského miliardáře - Alessandra Nasiho. Říká o něm, že je to nejlepší, co ji mohlo potkat. Navíc se v lednu letošního roku provalilo, že s ním čeká dítě. Takže teď už je určitě šťastnou trojnásobnou maminkou.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o seznamování
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies