Celebrity svou nahotou bojují za práva zvířat

Sexy herečky, zpěvačky a modelky se svlékají nejen proto, aby dosáhly co nejvyššího zisku z prodeje svých aktů. Ve světě showbussinesu jsou i takové celebrity, které své nahé tělo ukáží jen proto, aby pomohly zvířatům.

Fotografie polonahé ženy, která si kryje ňadra

Celebrity pomáhají organizaci PETA

Zkratka PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) značí největší organizaci na ochranu zvířat, která na zemi existuje. Vznikla roku 1980, jejím hlavním cílem je zabránění zneužívání zvířat k experimentování, zábavě, testování v kosmetickém průmyslu a dalších odvětvích, jako jsou například oděvnictví a potravinářství. Tato organizace má téměř 2 milióny členů a velkou podporu po celém světě.

Pro organizaci PETA se svlékla nejedna slavná celebrita, příkladem můžeme uvést Evu Mendes, Alicii Silverstone, Pink, Avril Lavigne, Christinu Applegate, Pamelu Anderson, Kim Basinger, Stellu McCartney, Charlize Theron, Holly Madison, Alicii Mayer, Zaru Whites, Sophie Monk a nebo například Imogen Bailey.

Jamelia bojuje svou nahotou proti týrání zvířat

V boji za etické zacházení se zvířaty se Jamelia nechala vyfotit nahá pro reklamní plakáty. Tato slavná zpěvačka na nich leží na břiše, na zádech jí sedí bílý králíček a nad nimi je nápis: "Buďte spokojení ve své vlastní kůži, a nechte zvířatům tu jejich."

Pozor - celebrity vycházejí do ulic!

Některé celebrity nezůstaly jen u focení aktů a rovnou vtrhly do ulic. Příkladem je toho holandská pornoherečka Zara Whitesová, která protestovala proti nošení kožichů. Ochranu za práva zvířat pojala trochu netradičně – ležela na ulici zabalená jako kus syrového masa.

Netradiční formu boje za práva zvířat zvolila také zpěvačka kapely Garbage - Shirley Mansonová. Na fotografii drží mrtvé zvíře stažené z kůže a pod ní je nápis: „To je zbytek vašeho kožichu“.

Pamela Anderson - protikožešinová kampaň a její cenzurované fotky...

Již výše zmíněná Pamela Anderson je dlouhodobě členkou organizace PETA. Svou nahotou bojovala proti nošení kožichů vyrobených ze zvířat. Zajímavostí ovšem je, že její fotografie byly zejména v Číně dosti cenzurované. Proč? Asi si lidé právě tam uvědomují, jak krutě zacházejí ze zvířaty. Zajímá vás, jak na cenzuru reagovala Pamela?

"Po tom, co jsem viděla na videu nové záběry zvířat na čínských kožešinových farmách, jak tam ječí a svíjejí se v agónii, když jim lámou vaz, myslím, že by čínští úředníci měli mnohem spíš cenzurovat farmy a nevystavovat lidi pohledům na takové šílené utrpení," reagovala na postup čínských politiků.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Rytmusovy zlatokopky - tlachy nebo realita?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies