Čeho se ženy při sexu nejčastěji bojí

Ženy při sexu napadá spousta pochybností a otázek, které tlumí jejich sexuální apetit. Zajímá vás, co se jim při sexu honí hlavou a z čeho mají strach?

Co je por ženské tabu?

„Jsem pro něj dostatečně přitažlivá?“

Svůj vzhled řeší téměř všechny ženy a nejinak je tomu i při sexu. „Jsem pro něj dost přitažlivá?“, „Vypadám více sexy, když ležím na zádech se zataženým bříškem a nebo když ležím na boku?“, „Je ta moje celulitida na stehnech vidět?“… Tak takové otázky si s váma v posteli klade téměř každá z nich. Určité procento z nich se milence také nahlas zeptá na jeho názor. Výzkum provedený oxfordskými odborníky v roce 2004 prokázal, že stoprocentně spokojeno je se svou postavou jen necelých deset procent žen. Je jasné, že každá žena chce toho svého chlapa co nejvíce nažhavit, ale je nutné při sexuálních hrátkách vzhled řešit? Ženské jen těžko vysvětlíte, že i když má celulitidu a nebo nějakou tu pneumatiku navíc, tak vás bude přitahovat stejně, jak kdyby to byla nějaká supermodelka.

„Jsem v sexu dobrá?“

Žádný učený z nebe nespadl a tak je tomu i v posteli. Otázku, zda-li je v sexu daný jedinec dobrý, ovšem neřeší jen chlapi (jak tomu donedávna ještě bylo), ale také ženy. Je to způsobeno vzrůstajícím očekáváním dnešní moderní doby, a tedy i tlakem, pod nímž se ženy ocitají. Následkem toho jsou ty známé pocity úzkosti, že svému protějšku nedokážou poskytnout tak "nezapomenutelný" sex, jak se na každém rohu propaguje. Přitom odpověď na tuto otázku je jednoduchá: „Vykašlete se na všudypřítomné reklamy propagující nezapomenutelný sex, buďte sami sebou a upusťte uzdu své fantazii!“ Promluvte si při sklence vínka o tom, co vás při sexu vzrušuje anebo dokáže odradit. Jen tak docílíte toho pověstného dokonalého sexu, nebo se ideálu alespoň přiblížíte.

„Je můj klín dostatečně přitažlivý?“

Pokud vám připadá tato starost zbytečná a nesmyslná, uvědomte si, že i Vy občas řešíte to, jak vypadá vaše mužství (jak je velký nebo malý, tlustý nebo tenký nebo jestli máte chlupaté koule). Pohlavní orgány jsou pro ženy tou nejintimnější zónou a není se proto čemu divit, že jim není jedno, zda budou pro chlapy přitažlivé. Nezačněte se proto na plné kolo smátsmát, když se vás na to ta vaše zeptá. Raději ji řekněte, jak by se vám nejvíce líbila, zda zcela vyholená nebo uplně zarostlá. Dvousmyslné vtípky nejsou zrovna nejlepším způsobem, jak vybruslit z odpovědi...

"Co když otěhotním a nebo onemocním?“

Tyto otázky si kladou zejména ženské, se kterýma jste poprvé nebo jen krátce. Odhadnout, kdy si vás může pustit do klína pro ně není jednoduché. Některé uznávají rychlovku na jednu noc, jiné první milování až po svatbě (i to je v dnešní době stále možné) a jiné zase první sex po určité době vztahu (pohybující se od několika měsíců až po několik let). Ale to jsme trošku odbočili…

Celoevropské statistiky zveřejněné Evropskou sexuologickou federací tvrdí, že 88% žen při prvním sexuálním styku pociťuje strach z toho, že jim jejich protějšek udělá dítě nebo je ještě v horším případě nakazí nějakou hnusnou chorobou. Dneska se ale v pohodě můžete chránit, ne? Nejlepší kombinace je snad skloubit antikoncepční pilule a kondom. Pouze tak se můžete vyhnout nechtěnému otěhotnění či nějaké nepříjemné nemoci. Důležité také je si před sexem položit dobře známou otázku: „Víš s kým spíš?“… ale v dnešní době to snad ani nejde a často zvítězí v hurá akci obyčejný zvířecí chtíč.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Rozbouřená Wall Street
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies