Carmen Electra - žhavá čtyřicítka

Už je jí čtyřicet let, ale hned by mohla vzít červený plovák a prohánět se vedle Mitche po pláži a tonoucím poskytovat dýchání z úst do úst. To by bylo na plážích živo, akorát ten Mitch by možná potřeboval vyměnit.

Herečka Carmen Electra zachycena na černobílé fotografii

espritlibre.wsCarmen Electra ještě do starého železa rozhodně nepatří, pořád má ve světe modelingu co nabídnout a nedávno to také předvedla. Její postavička rozhodně na čtyřicítku nevypadá, leda by v tom byla dokonalá práce plastických chirurgů, šílená dřina v posilovně nebo umění fotografů.

Pamatujete si Carmen jako plavčici z Pobřežní hlídky Jestli ne, tak vám ji ve fotogalerii i s plovákem připomeneme. Jinou filmovou roli si střihla v parodii Scary Movie. Jinak jsme ji mohli obdivovat v celé její kráse na titulních starnách pánských časopisů, Playboy rozhodně nechyběl. Carmen také studem nidky netrpěla, takže se ji nabídky na lechtivé focení jen hrnuly. Třeba se ještě nějakých hambatých fotek dočkáme.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Recenze filmu Největší z Čechů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies