Carmen Electra a její božské tělo!

Carmen je skvělou herečkou, sexy modelkou a dokonce i zpěvačkou. Narodila se v White Oak (Ohio, USA). Má už sice přes čtyřicet, ale stále má dokonalou postavičku. Je žhavá, má svůdný pohled a je prostě k nakousnutí. Ona snad vůbec nestárne. Není divu, že z ní muži šílí.

Herečka Carmen Electra zachycena na černobílé fotografii

 

Její pravé jméno je Tara Leigh Patrick. Má irské, mexické, čerokijské i německé předky. Když jí bylo 9 let, dostala se na speciální školu pro tvůrčí a herecká umění - “School of Creative and Performing Arts”. Brala tam hodiny zpěvu a tančila v muzikálech. Dokonce si vytvářela své vlastní taneční kroky. První velký úspěch slavila po získání nahrávací smlouvy v Los Angeles v roce 1987. Tehdy jí bylo pouhých 15 let.

 

V Minneapolis se živila jako modelka. O 4 roky později se tam seznámila se zpěvákem - Princem. Byl to on, kdo jí pomohl změnit jméno a usnadnil jí i začátky zkoušení a nahrávání. Dostal ji do různých reklam, časopisů a později z pracovního vztahu vzešel románek, který ale neměl dlouhé trvání. Než vydala svou první desku, pořádně se potrápila. Měla bohužel smůlu. Byl to propadák.

 

Carmen měla dobře našlápnuto, ale bohužel z hvězdného nebe spadla až příliš rychle do zapomnění. Od roku 1995 na sobě začala makat a v dalším roce už pózovala pro Playboy. V roce 1996 se dostala i do show s názvem “Singled Out”, kterou vysílali v MTV. V roce 1997 se Carmen dozvěděla, že nahradí slavnou Pamelu Lee Andersonovou v seriálu Pobřežní hlídka. Smlouvu získala na 4 roky.

 

Hrála také ve filmu Kancelářská krysa, Modrý Pacifik, Třeba mě sežer, Scary Movie: Děsnej biják, Dvanáct do tuctu (2.) nebo vás možná oslnila ve filmu Sexuální praktiky pozemšťanů. Objevila se ale i v některých seriálech (Joey, Dr. House). Ráda své fanoušky dráždí i na sociálních sítích. Na jejím profilu můžete najít erotické fotky, které vás určitě rozpálí. Za své tělo se rozhodně nemusí stydět.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Není fotbal jako fotbal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies