Carlsson C25 – supersportovní kupé v limitované edici

Jednou z nejočekávanějších novinek na letošním autosalónu v Ženevě, bude bezesporu prvotina od německé společnosti Carlsson – supersportovní kupé Carlsson C25. Těšit se můžeme na exkluzivní vzhled a také nadprůměrné jízdní vlastnosti.

Carlsson C25 a jeho boční pohled

Carlsson C25 – exkluzivní prvotina

Supersportovní vzhled inspirovaný Mercedesem-Benz SL, je charakteristický pro prvotinu od společnosti Carlsson, která se doposud zabývala pouze úpravami nejrůznějších Mercedesů. Nyní přichází se svým prvním vozem – supersportovním kupečkem Carlsson C25.

Dokonalé hranaté línie společně se stylovými 20-ti palcovými koly vyrobenými z lehkých slitin o hmotnosti 11,2 kilogramů (pneumatiky 265/30 vpředu a 325/25 vzadu) dodají vozu sportovní vzhled.

Interiéru Carlssonu dominuje karbon, semiš v různých barevných kombinacích a také velice kvalitní buvolí kůže. Pojďme se společně podívat na jeho jízdní vlastnosti.

Co ukrývá toto supersportovní kupéčko pod kapotou?

Zákazník se může těšit na přeplňovaný dvanáctiválec o objemu 6-ti litrů s výkonem 753 koní při 1150 Nm točivého momentu. Zrychlení z 0 na 100 km/hod. zvládne Carlsson C25 za 3,7 vteřiny. Ručička tachometru se zastaví na magické hranici 352 km/hod.

Rychlost ukočírují závodní kotouče o rozměru 405 mm vpředu a 380 mm vzadu. Díky adaptivnímu podvozku C-Tronic s variabilním odpružením je dosaženo maximálního komfortu - systém upravuje nastavení podvozku podle stylu jízdy.

Limitovaná edice 25-ti kusů

Pokud máte o tohoto luxusního supersportovního krasavce zájem, měli byste si s jeho objednáním opravdu pospíšit. Společnost Carlsson jej plánuje vyrobit pouhých 25 kusů! Navíc se proslýchá, že výrobce plánuje prodat do každé země pouhý jeden kus. V celé své kráse se představí na autosalónu v Ženevě. Cenu výrobce prozatím nezveřejnil, bude se odvíjet od individuálních požadavků zákazníka.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Hudba budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies