Candice Swanepoel – blondýna, která se umí prodat

Blonďaté vlasy, modré oči… že by kráska z nějaké severské země? Vedle jak ta jedle. Nordicky plavá Candice pochází ze žhnoucí Jihoafrické republiky. Takže je to vlastně exemplář blonďaté Afričanky. A navíc sakra dobře vydělávající Afričanky. V pouhých 22 letech patří mezi deset nejlépe placených světových modelek. A zatímco vy se denně za pár šupů plahočíte v kanceláři nebo makáte u stroje, andělská Candice si už v 16 letech vypózovala 5 tisícovek euro za den.

nd04.jxs.cz

Je jí 22 a je na výsluní modelingu. V šuplíku svého nočního stolku schovává smlouvy se značkami Nike, Tommy Hilfiger, Victoria's Secret, Diesel nebo Guess.

U Victoria's Secret se drží už čtvrtou sezónu a loni dosáhla na prestižní označení Victoria's Secret angel.

Její kariéra začala v 15 letech, když ji hledači nových ksichtíků vyhmátli na bleším trhu v Durbanu. A holka byla šikovná – už o rok později si denně přijde na slušných 5 000 euro denně. Ještě líp ta suma vypadá v jihoafrických randech: 40 000 babek.

Podle časopisu Forbes se Candice řadí na 10. příčku v žebříčku nejvíce vydělávajících modelek. Za rok 2010-2011 jí její nevinný kukuč a ukázkové křivky vynesly pěkné 3 miliony dolarů. I když by se měla mít na pozoru – po její poslední přehlídce u Victoria's Secret všechny módní plátky zdrbly její váhu. Zdála se jim nějaká pohublá a kostnatá. Candice to přičítá cestování a stresu. A protože máme modelky rádi, přidáme radu zdarma: Candice, najdi si čas na pořádný dlabanec, jinak z tebe bude anorektická socka!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nové hry pro opravdové fajnšmekry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies