Cameron Diaz - anděl s duší spratka

Kdyby na vás tato napohled křehká blondýna upřela svůj pohled a lehce se usmála, dali byste ji snad i poslední zlaťák. Ale Cameron Diaz, i když to nevypadá, se dokáže taky pěkně rozpáradit. Přesto to však její hollywoodské kariéře vůbec neuškodilo.

Cameron Diaz při reklamním focení

Cameron Diaz - dětství plné nafty a ekologie

Narodila se 30. 8. 1972. Její otec, kubánský Američan, a matka, pro změnu Angličanka narozená v Německu, sice toužili po chlapci, ale nakonec dali dcerušce aspoň klučičí jméno Cameron. I když tedy na slečnu Diazovou její rodiče nahlíželi spíše jako na syna než dceru, směřování k samostatnosti se ji později hodilo. Kromě toho si nemohla na nic stěžovat, neboť otec jako naftařský předák ji dával slušné kapesné. To ještě Cameron toužila po kariéře ekologické aktivistky a neviděla smysl života v ničem jinem než v zachraňování zvířat. Nelítostná puberta však tomu udělala přítrž.

Cameron Diaz - život je jeden velký večírek

Zanícená ochránkyně zvířat v patnácti letech však okusila atmosféru večírků, mejdanů a dalších akcí a od té doby byla schopna propít a propařit celé noci, přičemž v kocovině toužila po svatbě s Harrisonem Fordem, tehdejším představitelem Indiana Jonese. V šestácti si ji na jakési akci v metalovém klubu všiml fotograf Jeff Dunas a díky němu získala smlouvu s agenturou Elite. Chvilku žila v New Yorku a Paříži, ale po čase ji předvádění módy přestalo bavit. Navíc když její oblíbenou činností byly stále do rána trvající mejdany.

Cameron Diaz - vše změnila Maska

Jednoho dne se nepříliš úspěšná modelka objevila na konkursu pro hlavní ženskou hereckou roli ve filmu Maska. I když neměla absolutně do té doby s herectvím nic společného, dostala příležitost vedle Jima Carreyho, jehož hvězda stoupala prudce vzhůru. Z Masky se stal hit a z Cameron Diaz se stala vyhledávaná herečka. O další film Mortal Combat přišla vinou zranění, ale na druhou stranu, tenhle kousek propadl na celé čáře, takže možná dobře, že se Cameron v tohoto podniku nezúčastnila.

Cameron Diaz - herečka na plný úvazek

O něco později totiž natočila filmy Svatba mého největšího přítele a především Něco na té Mary je. O té doby patří mezi hollywoodskou hereckou smetánku, přestože k jejímu nevinnému obličeji občas patří menší extempóre. Jako by byla tímto předurčena pro film Charlieho andílci. Před ním se však musela vzdát všech svých zlozvyků a denně několik hodin trénovat. Ale to ji evidentně i přes velké vytížení nevadilo, protože už je natočená dvojka a další kladné body pro svou kariéru nasbírala jako dabérka princezny obryně v kultovním Shrekovi.
Momentálně žije s Justinem Timberlakem, bývalým milencem Britney Spears, a v dohledné době by si ho měla vzít za muže. Každopádně o této blonďaté čertici, která miluje zábavu a nesnáší Mariah Carey, ještě určitě hodně uslyšíme, protože ze svého hereckého rejstříku určitě nevytáhla všechno.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Adele – královna hitparád i prodeje
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies