Bydlení ve stylu Porsche, aneb Porsche design

Krásná auta, sexy ženy, spousta alkoholu. Ten, kdo vlastní Porsche, tohle všechno moc dobře zná. My ostatní můžeme jen tiše závidět, nebo si koupit Porsche a začít žít v jeho stylu.
Fotografie osobního automobilu Porsche Carera

Svět Porsche není pro každého

Pro někoho může Porsche design znamenat pouze to, že se obklopí věcmi, které mají znak Porsche nějakým způsobem na sobě ztvárněny. Z části budou mít tito lidé zajisté pravdu, ale Porsche design není jen o krásných věcech, je to také o stylu, o lidech s jakými přicházíte do kontaktu a hlavně je to o tom, vlastnit jednoho z těch krásných auťáků.

 

K ničemu vám doma nebude kožená bunda se znakem Porsche, čepice, nebo třeba povlečení na vaši postel ve tvaru auta, když vám v garáži bude trůnit stará oprýskaná škodovka.

Muž si vychutná jak rychlost, tak dokonalé tvary

Firma Porsche design, která se zabývá výhradně výrobou věcí a doplňků ke značce automobilu Porsche, má na svědomí také speciální kousek pro vyznavače této prestižní automobilové značky.

 

Není jím nic menšího než Porsche Cayman S v provedení Porsche Design Edition 1. Motorově zůstal tenhle krasavec sice nezměněn, to znamená že mu zůstalo 295 koní, ale tvůrci si pohráli s jinými součástmi tohoto skvostu. Došlo tak třeba na snížení celého auta asi o 10 mm. Kola vzrostla na neuvěřitelných 19 palců.

 

Co se ale hlavně měnilo, je celkový vzhled vozu. Bude se vyrábět výhradně v černé barvě a to i v interiéru. Pokud máte o tohoto miláčka zájem, postavte se do fronty, která bude asi pěkně dlouhá. Na každého se jen stěží dostane, vyrobeno bude pouze a jen 777 kusů. Cayman vás přijde asi na 2 000 000 korun.

Rady pro vyznavače stylu Porsche

Společnost Porsche design nestojí pouze za výrobou aut. Realizuje se, a to je moc dobře pro fandy a milovníky "Poršáků", ve spoustě věcí. Jak už sem podotkl, výrobků se znakem Porsche je k sehnání opravdu hodně.

 

Od čepice, kožené bundy, ručníků, přes mobilní telefon, notebook, hodinky, až po luxusní box na šampaňské. Nic z toho by vám doma nemělo chybět, pokud chcete být opravdovým fandou těchto aut a pokud vyznáváte styl Porsche.

Další zajímavé články z rubriky svět muže

Muži versus přechod - co nás čeká a nemine?

Jak svět dobýval vesmír?

Powerball – koule neuvěřitelné síly

Alkohol a zábava – účinné vyprošťováky

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Záhadná úmrtí celebrit – 1. díl
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies