Buďte za elegána

Abyste byli elegantní, nemusíte nutně vlastnit drahé, značkové oblečení. Stačí jen vhodně kombinovat stávající kousky a dbát na detaily. Důležité je také vaše vystupování. Pak můžete jako elegán nejen působit, ale také se jím skutečně stát.
Fotografie muže, který přemýšlí nad životem

Moderní je nedbalá elegance

Nedbalá elegance je v módě – pod pojmem nedbalá si ale nepředstavujte týden nemyté vlasy a roztrhané džíny. Myšlena je spíše kombinace městského a elegantního oblečení. Elegán nemusí vždy nutně nosit oblek a kravatu – v dnešní době je moderní i outfit v podobě džínů a košile. Džíny ale musí být klasického střihu, bez výšivek a jiného zdobení. Z obuvi se nejvíce hodí mokasíny. Krok vedle neuděláte ani s kombinací rifle a jednobarevné tričko plus sako. Barva opasku by měla korespondovat s barvou obuvi.

Dbejte na detaily a módní doplňky

Detaily jako jsou sepraná kolena džínů, chybějící knoflík u košile, sako od lupů nebo špinavé nehty jsou přesně tím, co stáhne každého elegantního muže na úroveň vidláka. Elegance znamená především upravenost – proto podtrhněte svou image pěstěnou vizáží. Pozor na hodinky – investice do kvalitních se rozhodně vyplatí. Někdy ale také stačí jen odrbaný látkový náramek hodinek vyměnit za kožený.

Jak se chovat elegantně

Elegán musí elegantně také vystupovat. Slušné chování je základem. Pomozte ženě do kabátu, otevřete jí dveře. Uvidíte, že tuto milou změnu ráda přijme. Buďte pozorný a laskavý. Nikdy neskákejte druhému do řeči a poslouchejte, co vám kdo říká. Pokud naslouchání jen předstíráte, druhá strana to rychle vycítí.

Chcete se stát skutečným elegánem? Pak se musíte naučit především úctě k lidem.

Móda a trendy - stylová image muže:

Nový trend - muži rádi rozhalenky

Hodinky - jak si má muž vybrat?

Pánská móda - zákony obleků

Image muže - je libo bradku?

Automobil prozradí vaší image

Tašky přes rameno jsou stylové a praktické

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

S Teslou je sranda
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies