Buďte jako rocker

Znáte je z rockových koncertů a motorkářských srazů. Oděni v kožených kalhotách a bundě se pyšní svým dlouhým hárem a bohémským způsobem si užívají života. Rockeři. Chcete být jako oni? Poradíme vám, jak působit drsně, bohémsky a přitom zůstat sexy.

Černobílá fotografie partnerské dvojice, kde žena vyplazuje jazyk do objektivu

Jak se oblékají rockeři

Rockeři, pro které je rock nejen oblíbeným hudebním stylem, ale i způsobem života, promítají svou touhu i do svého oblečení a celkové visáže. Z jejich oblečení, účesů i doplňků prostě poznáte, že žijí rockem.

Tak trochu drsnější móda

Rocková móda, to dávno nejsou džíny velikosti XXL, seprané volné mikiny a trička. I drsný rocker může být zároveň sexy. Nosí se sportovní svetry a košile se širokým límcem, kožené kalhoty, riflové nebo kožené bundy a mohutné boty. Vyhněte se sepranému či roztrhanému oblečení a dbejte na čistotu. Že by měli rockeři smrdět je jen mýtus odpůrců čistoty.

Dlouhovlasí hoši

Drsní rockeři se většinou pyšní dlouhým hárem, o které ale většinou příliš nepečují. Zbytečně tak stírají rozdíl mezi rockerem a vandrákem. Pokud chcete být opravdu „in” rocker, pravidelně docházejte na zastříhávání konečků, používejte kondicionéry a balzámy.

Doplňky dělají rockera

Celkovou image rockera dotváří doplňky. Ozdobné špendlíky, cvoky a nášivky mohu zdůraznit rockovost vašich kalhot či bundy. Dobře padnoucí rifle či kalhoty doplňte koženým páskem s mohutnou sponou nebo ozdobnými řetězy. Oblíbenou barvou rockerů je sice černá, ale můžete si dovolit i jinou barvu s výjimkou pastelových.

Inspirujte se rockovými hvězdami

Pokud hledáte tipy pro svou image u rockových hvězd, nevyčerpatelnou studnicí inspirace vám bude Bono Vox, Mick Jagger, Pepa Vojtek nebo Petr Kolář. Módní ikonou mladých rockerů je také finalista třetí řady SuperStar – David Spilka.

Rock rok po roku

Historie rockerského odívání sahá do 60. let ve Velké Británii. Tehdy spolu zde soupeřily dvě špičkové hudební skupiny – The Mods a The Rockers. Skupiny se snažily od sebe co nejvíce odlišovat. Rockers byli na rozdíl od Mods chudí a žili ve špatných podmínkách. Vysmívali se svým soupeřům, že jsou zženštilí a vytvořili si vlastní módu kožených bund a vysoko nagelovaných vlasů. Jezdili na motorkách, ale nebyli tak divocí, jak se na první pohled zdálo. Nefetovali ani neměli potřebu se opíjet. Šlo jim jen o to jít proti proudu a mít drsný vzhled. Láska k rockové hudbě a touha odlišovat se rockerům zůstala dodnes.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Dara Rolins – krásné tělo, sexy hlas
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies